fundamenta_babazsakjai_02

Fiatalként, aki most kezdi a főiskolát vagy épp első munkahelyén igyekszik helytállni hirtelen szembesül vele, milyen nehéz is kirepülni a családi fészekből. Eddig nem kellett a lakáskeresés, majd a lakberendezés nehézségeivel szembenézni, míg most ez csak egy az ezer megoldandó új kihívás közül, amiket mindenki igyekszik gyorsan, hatékonyan és praktikusan megoldani. Jó áron kényelmes, divatos a lakás díszévé váló berendezési tárgyat találni közel lehetetlen. Ráadásul a legtöbben első önálló lakásuk esetében az eddig megszokott tér töredékéből kell hogy kihozzák a maximumot.  Ha mégis sikerül minden kritériumnak megfelelő bútorokat találni, amik egy fiatal pénztárcáját sem terhelik meg túlzottan, jól működnek kis helyen is, kényelmesek, és még jól is néznek ki, akkor ez jó eséllyel egy olyan darab lesz, amit az összes barátunk lakásában megtalálnunk.

dora_s

Érthető, hiszen az ilyen bútorok ritkák, mint a fehér holló, és ha egy-egy mégis akad belőlük, arra mindenki lecsap. Azoknak a fiataloknak akik a fentieket bólogatva olvasták végig jelent megoldást a babzsákfotel. Kényelmes, tartja a hátat, igazodik bármilyen alkathoz. Miután naponta több órát ül valaki a munkahelyén vagy az iskolában, igazi felüdülés egy babzsákon ülni. A babzsákfotel töltelékeként használt apró polisztirol gyöngyök úgy igazodnak a testhez, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák. Az izmok ellazulhatnak, és a kényelmetlen irodai székekkel szemben a babzsák igazi pihentető ülőalkalmatosság, ami még a derék és gerincfájdalmakon is segít. Egyedi, hiszen ugyanilyen fotelt  garantáltan egyetlen ismerős lakásában sem fogsz megpillantani. A méretek, színek, minták kombinációja végtelen. A lakás egyetlen babzsáknak hála egyedi stílust kap, minden más bútordarab lehet mellette egyszerűbb, hiszen elég ha a babzsákfotel figyelemfelkeltő,és már egy jól megválasztott darab is meghatározhatja a lakás stílusát.

eniko

A Design Style babzsákfotelek Magyarországon készülnek, garantáltan minőségi anyagokból, strapabíró huzattal és töltőanyaggal, hogy egy féktelen buli, akár kettesben, akár az összes haveroddal ne tehessen kárt benne. Ha mégis megtörténne, ami ilyenkor mindig, hogy borul a vörösbor, a salsa szósz, vagy pottyan egy szaftos hamburger, akkor sem kell pánikolni, csak lehúzni a huzatot és bedobni a mosógépbe.  Egy ilyen fotelnek hála költözéskor  megúszható az örökös összeszerelés, cipelés kálvária, hiszen egy nagyobb lélegzetvétellel még egy lány is a szoba egyik feléből a másikig tudja dobni.  A babzsákfotel bárkinek aki egyediségre és kényelemre vágyik otthonában tökéletes megoldás. Fiataloknak és idősebbeknek, egy őrületes videójátékozáshoz vagy épp romantikus filmezéshez, fekete-fehérben vagy mintásban egy minőségi babzsákfotel új színt visz a hétköznapokba.