Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 1

A kelet-londoni Forest Gate-en található rendőrőrs tetejét „teljesen tönkretette” egy hatalmas tűz, amelynek eloltásához 175 tűzoltóra volt szükség.

Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 3

A Romford Roadon lévő épület tegnap délután gyulladt ki, és az értesülések szerint a London Fire Brigade-et (LFB) 16:17-kor riasztották. Körülbelül 60 embert kellett evakuálni az épületből, miközben Newham területéről 30 tűzoltóautó indult el, hogy megfékezzék a lángokat.

Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 4

A helyszínről készült fényképeken az látható, hogy a tűz teljesen lángba borította a rendőrőrs tetejét, és sűrű fekete füst borította be az egész környéket. A tűzoltók légzőkészülékkel felszerelve kezdték meg az oltást, és egyesek a földről, mások pedig létrák tetejéről oltották a lángokat.

Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 5

Többen attól tartottak, hogy a tűz átterjed a szomszédos ingatlanokra, de végül 23:08-ra sikerült megfékezni a tüzet. A rendőrség épületének teteje azonban „teljesen megsemmisült” – közölte a tűzoltóság szóvivője.

Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 6

A harmadik emeleten keletkezett tűz okát egyelőre nem tudni, szerencsére személyi sérülés azonban nem történt. Pat Goulbourne, a dandár parancsnoka azt mondta, hogy „az incidens mérete és természete miatt ez egy elhúzódó nyomozást vonhat maga után”.

Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 7

„Ez nagy kihívást jelentett a tűzoltók számára, mivel a tűz a rendőrőrs tetején volt” – mondta.

A tűzoltók rövidesen bemerészkednek majd a kiégett rendőrőrs épületébe, amikor biztonságosnak nyilvánítják, hogy elkezdjék keresni a tűz keletkezésének okait, és nyomait.

Lángokban a rendőrség egyik épülete Londonban 8

Kyle Gordon, a Newham Police parancsnoka hozzátette: „Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy ez milyen hatással lesz a rendőrökre és a személyzetre, akik általában Forest Gate-en dolgoznak. Beszéltünk velük, és gondoskodtunk arról, hogy megkapják a szükséges támogatást, most és az elkövetkező napokban egyaránt.”

„A komoly tűz ellenére a rendőrségi szolgáltatás nyújtására való képességünk változatlan marad. Helyi egységeink továbbra is a megszokott módon szolgálják majd közösségeiket Newhamben és környékén, és gondoskodnak a helyiek biztonságáról.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után