Lakóházba ütközött egy emeletes busz Karácsony másnapján London déli felén 1

A híres londoni emeletes buszok egyike, egy lakóház elejébe hajtott a Streatham Vale-en a brit főváros déli felén, december 26-án Karácsony másnapján.

Lakóházba ütközött egy emeletes busz Karácsony másnapján London déli felén 3

A 118-as vonalon közlekedő egyik menetrend szerinti járat épp Brixton felé tartott, amikor a baleset történt. A busz egy kerítést letarolva ütközött bele az egyik lakóház utcafrontra néző oldalába december 26-án, a Boxing Day napján este 9 óra magasságában.

Szerencsére, a hírek szerint semmiféle komolyabb személyi sérülés nem történt a balesetben. A balesetről készült felvételeken és képeken látható, hogy az ütközésben több autó is megrongálódott, a házon és a kerítésen kívül.

Lakóházba ütközött egy emeletes busz Karácsony másnapján London déli felén 4

Egy rövid időre az incidenst követően az utcát mind a két irányba lezárták a rendőrök, de azóta már újra megnyitották a forgalom számára.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a riasztás este 20:55-kor érkezett, és hogy a rendőrök és a mentők egyaránt kimentek a helyszínre, de szerencsére senkinek nem esett semmi baja.

Lakóházba ütközött egy emeletes busz Karácsony másnapján London déli felén 5

Az eset kapcsán letartóztatás nem történt. Azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi okozta a balesetet, illetve milyen előzmények vezettek oda, hogy a busz a ház falának csapódjon, a rendőrség tovább vizsgálódik, de egyelőre semmi konkrétummal nem tudtak szolgálni.                 Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás