Kutyasétáltatás közben lőttek agyon egy férfit Nagy-Britanniában, Perthshire területén 1

Agyonlőttek egy 65 éves férfit, miközben ő a kutyáját sétáltatta Skóciában. Az aberfeldyi Brian Low-t szombat reggel találták meg holtan a város szélén, Pitilie környékén.

Kutyasétáltatás közben lőttek agyon egy férfit Nagy-Britanniában, Perthshire területén 3

Martin Macdougall nyomozó főfelügyelő, az ügyre ráállított nyomozócsoporttól a következőket mondta: „Részvétünk Brian családjának ebben a nagyon nehéz időszakban, és mindent megteszünk, hogy mielőbb választ kapjanak a kérdéseikre e szörnyű támadás kapcsán.”

„Eddigi vizsgálataink során kiderült, hogy Brian egy elhagyatottabb ösvényen sétált a környéken a fekete labradorjával, amikor nem sokkal 8:30 előtt, egy lőfegyverrel halálosan megsebesítették. Bárki, aki hasznos információval rendelkezik a történtek kapcsán, akármilyen kicsinek vagy jelentéktelennek érzi azt, lépjen velünk kapcsolatba, és mielőbb beszéljen a nyomozókkal.”

Kutyasétáltatás közben lőttek agyon egy férfit Nagy-Britanniában, Perthshire területén 4

Miután rátaláltak kihívták a mentőket is, de Mr. Low-t, a helyszínen halottnak nyilvánították. A boncolást követően Mr. Low halálát egyértelműen gyilkossági ügyként kezelik. A férfi egy közeli sporttelepen dolgozott, mielőtt tavaly februárban nyugdíjba vonult.

Kutyasétáltatás közben lőttek agyon egy férfit Nagy-Britanniában, Perthshire területén 5

Greg Burns, Local Area Commander így nyilatkozott: „Megértem, hogy ez rendkívül aggasztó esemény e kis vidéki közösség tagjai számára. Szeretném ugyanakkor megragadni az alkalmat, hogy megnyugtassam az embereket, hogy éjjel-nappal azon dolgozunk, hogy kiderítsük, mi történt Briannel, és mielőbb elfogjuk a tettest.”

„Fokozott rendőri jelenlét lesz tapasztalható a környéken az elkövetkező pár nap során. Bárki, akinek aggályai vannak, bármikor odamehet és beszélhet a rendőrökkel.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után