Kutya marcangolt halálra egy idős nőt Közép-Angliában 1

Két embert letartóztattak, miután egy idős nő meghalt egy kegyetlen kutyatámadás következtében a warwickshire-i Bedworthben.

Kutya marcangolt halálra egy idős nőt Közép-Angliában 3

A warwickshire-i rendőrséget pénteken 15:50 körül hívták ki a Kathleen Avenue-ra, és nem sokkal később azt közölték, hogy a megtámadott nő sajnálatos módon még a helyszínen meghalt. Ezt követően letartóztattak egy 52 éves férfit és egy 49 éves nőt, akiket a gyanú szerint tiltott kutyafajta birtoklása és az állat által okozott haláleset miatt vettek őrizetbe.

A letartóztatott nőt jelenleg kórházban ápolják, szintén a szóban forgó kutya által okozott sérülés miatt. A férfit a rendőrség óvadék ellenében szabadlábra helyezte, amíg a nyomozás folytatódik. A rendőrök lefoglalták és bezárták az állatot, majd ezt követően megnyugtatták a helyi közösséget, hogy nincsenek veszélyben, nem kell további hasonló esettől tartani.

Sutherland Lane felügyelő ezt mondta: „Ez egy tragikus, elszigetelt incidens volt, és jelenleg teljes körű vizsgálat folyik a körülmények feltárására. Szerencsére az ilyen jellegű kutyatámadások rendkívül ritkák, de tudom, hogy ez mélyen felzaklatja a helyi közösséget.”

„A lakosság fokozott rendőri jelenlétre számíthat a környéken a közeljövőben, amíg lefolytatjuk vizsgálatainkat. Kérjük, hogy mindenki, akinek bármilyen információja van, amely segíthet a nyomozásban, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.”

A rendőrség felszólított mindenkit, aki szemtanúja volt az esetnek, vagy információval rendelkezik, tegyen bejelentést a rendőrségen a honlapján, vagy hívja a 101-es telefonszámot.

Egy másik kutyatámadás során egy amerikai bulldog marcangolt halálra egy 10 éves fiút akinek az édesanyja azt mondta, hogy minden éjjel „kísérti” fia halála. Jack List tavaly Dél-Walesben megtámadta és megölte egy XL Bully, miközben egy barátja házában játszott.

„Még mindig vannak szörnyű rémálmaim a történtekről” – mondta a 32 éves Emma Whitfield a Daily Mirrornak. „Még mindig látom az állatot és a fogait. Hallom az ugatást.”

Mrs. Whitfield elmondta, hogy naponta többször is újraéli az eseményt. – Ez kínzás – mondta.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után