Egy egyébként ráadásul házas magyar férfi nem kevesebb, mint három év és kilenc hónap börtönbüntetést kapott, miután összesen 22 alkalommal zaklatott nőket szexuálisan, legalábbis ennyire derült fény.

Derby város bíróságán a tárgyaláson az is kiderült, hogy K. Csaba, a 36 esztendős vádlott ezt a 22 alkalommal megismétlődő bűncselekményt egy 13 hetes intervallum alatt követte el, méghozzá minden alkalommal egyedül lévő nők ellen. A támadások, amikre fény derült, július 29 és november 4 között történtek, és túlnyomó többségükre a belvárosban került sor.

Az áldozatok és a tanúk elbeszélései alapján a magyar férfi biciklizve követte a hölgyeket minden alkalommal, és amikor megfelelőnek látta a pillanatot, közelebb ment hozzájuk és fogdosni, taperolni kezdte őket, majd gyorsan biciklijével eltekert a helyszínről. Az egyik áldozatot, aki alig 19 éves, két különböző alkalommal is „megtalálta”, és zaklatta.

Az ügyész, miközben felolvasta a 22 bűncselekményt egyesével, azt is elmagyarázta, hogy ezek a támadások milyen maradandó lelki károsodásokat okozhatnak a nőkben. A megtámadott nők közül volt aki ideges volt, megijedt, kiabált, de olyan is volt aki elsírta magát.

Az áldozatok közt olyan is volt aki utána azt mesélte a bíróságon, hogy szörnyen érzi magát, és rettenetesen fél az utcán a történtek miatt. A legfiatalabb lány, akit Csaba a biciklijéről fogdosott az utcán, alig 13 éves volt. A legelső zaklatás, amiről a rendőrségnek tudomása van, egy 17 éves lány ellen irányult az Osmaston Roadon, még július végén.

Ő azt mesélte, hogy a férfi mögé tekert a biciklijén, belemarkolt a fenekébe, aztán gyorsan el is menekült a helyszínről két keréken. A férfi az elmondások alapján még 2016-ban költözött ki Nagy-Britannia területére. Csabának, mint kiderült otthon Magyarországon felesége és egy kislánya is van, akikhez a fent említett időszak alatt kétszer is hazalátogatott.             Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás