koronavírus fertőzöttek anglia

Az Egyesült Királyságban csaknem 13 000 új koronavírusos esetet regisztráltak az elmúlt 24 órában. A legfrissebb adatok szerint 12 872 új esetet jegyeztek fel, ami az Egyesült Királyságban megerősített esetek összesített számát 480 017-re növeli.

Közel 13,000 új fertőzött, és 49 halott Nagy-Britanniában 24 óra alatt 2

Egy nap alatt 264979 emberen végeztek el koronavírus tesztet, szemben az előző napi 255915 vizsgálattal, amikor összesen 6968 új esetet regisztráltak. A szombati adat csaknem duplája a szeptember 29-I, korábbi legmagasabb napi 7143-as adatnak, így a napi új fertőzések száma ismét rekordott döntott, és jóval magasabb, mint a járvány kezdetekor. Egy hónappal ezelőtt, szeptember 3-án még 1 nap leforgása alatt mindössze 1735 új esetet jegyeztek fel.

A kormány közölte, hogy egy mára megoldott technikai probléma miatt késve jelzett a rendszer számos új megbetegedést, vagyis az elkövetkező napokban jelentett összesítés tartalmazni fog néhány új megbetegedést a szeptember 24. és október 1. közötti időszakból.

Szombaton további 49 ember halt meg 28 napon belül, azt követően, hogy pozitív lett a Covid-19 tesztje, ezzel az Egyesült Királyságban összesen 42,317-re emelkedett a halálos áldozatok száma – közölte nemrégiben a kormány.

További friss adatok azt mutatják, hogy szombatra 2194-re nőtt a kórházi ápolásra szoruló betegek száma Angliában, szemben az egy héttel ezelőtti 1622-vel, míg 307 beteg volt akik lélegeztető berendezésre szorultak, szemben az egy héttel ezelőtti 223-mal.

Az elmúlt hetekben “egyértelmű bizonyíték van rá, hogy nőtt a Covid-19-et elkapott emberek száma”, a jelenlegi arány a tizenéveseknél és a fiatal felnőtteknél a legmagasabb. Északnyugaton és Északkeleten, valamint Yorkshire-ben, Humberben és Londonban magasabb a fertőzési arány az utóbbi időben a brit statisztikai hivatal elemzése szerint. Az elmúlt hat hét során a tanulmány csaknem 300 000 tesztet elemzett a nyilvánosság véletlenszerűen kiválasztott tagjaitól, függetlenül attól, hogy vannak-e tüneteik vagy sem.

A kormány pénteken nyilvánosságra hozott adatai azt mutatták, hogy az Egyesült Királyság egészére vonatkozó becslések szerint az R (a vírus reprodukciós rátája) 1,3 és 1,6 között van, tehát jelentósen magasabb 1-nél. Bár vannak olyan korai jelek, amelyek arra utalnak, hogy a járvány terjedése lassulni fog, még korai határozott következtetéseket levonni. A tudományos tanácsadók szerint “továbbra is nagyon valószínű, hogy a járvány egyre gyorsabban terjed az egész országban”, és további adatokra van szükség a koronavírus átterjedésében bekövetkezett legújabb változások pontos értékeléséhez.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után