Az egyik jól menő japán étterem korlátlan csapolt sör és Prosecco fogyasztási akciót hirdetett meg, szóval japán étterem és ital kedvelők, Figyelem!

yumi

A már oly régóta várt hétvégi, éjszaka is járó metrók bevezetésének örömére, a Yumi Izakaya nevű Londonban található japán étterem egy ötletes akcióval állt elő, aminek köszönhetően bizonyos feltételek mellett, de annyit ihatunk, amennyi csak belénk fér.

Az akció egész nap, bármikor igénybe vehető, a hét bármely napján. A hely a Shaftsbury Avenue-n található, és az ajánlat az ott kapható Prosecco-kra és csapolt sörökre vonatkozik. £20-ba kerül és két órára szól a „helyjegy”, tehát tulajdonképpen hasonló elképzelésről van szó, mint Magyarországon az „all you can eat”-es elgondolású Mongol, vagy Trófea éttermek.

japan etterem

Az étterem minden nap déltől hajnal 1-ig van nyitva, így aki már kora reggel inna, annak sajnos várnia kell délig, de az amúgy sem valami egészséges. Azonban az étterem azt reméli, hogy ha a metrók elkezdnek végre éjszaka is járni, akkor a vendégek nem fognak majd úgy sietni, hogy elérjék az utolsót, és maradnak zárásig.

Az étterem neve egyébként igen találó, angolra fordítva “izakaya” annyit tesz, hogy „a tető ahol van alkohol”.

A kifogyhatatlan sör és habzóbor mellé a vendégek falatozni is tudnak sushi falatkákat, és mindenféle egyéb finomságokat, amik szakéban dinszteltek meg előtte. Bővebb információért itt találjátok az étterem honlapját.

Itt találtok  további jó helyeket, ahol szintén van kifogyhatatlan ital akció.              Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára