Körbevette és megtámadta a rendőröket egy banda letartóztatás közben Londonban 1

Rendőröket kerítettek körbe és támadtak meg, amikor egy letartóztatás során elszabadultak az indulatok észak-Londonban. A szemtanúk szerint olyan volt, mint egy „háborús övezet”, amikor csütörtök este kitört a káosz Islingtonban.

c8mhg5kxgaqlg9x

A Scotland Yard nyilatkozata szerint a rendőreik könnygázt is bevetettek, amikor nekik támadtak, miközben éppen letartóztattak egy férfit a Linton Streeten. Az ügy kapcsán végül hat letartóztatás született, beleértve az eredeti gyanúsítottat is.

A Met szerint több rendőrt is megtámadtak, azonban szerencsére egyikük sem sérült meg. A környéken lakók beszámoltak arról, ahogyan az eset után rendőrhelikopterek köröztek a helyszín felett, és rendőrautók tömkelege érkezett oda, ahol a rendbontás kitört. „Elég aggasztó volt. Éppen vacsorázni próbáltam a kertemben, és közben figyeltem a felettünk köröző helikoptereket. Úgy tűnt, valami nagy dolog történt az Old Street környékén, mert úgy hangzott, a szirénák arrafelé mennek” – nyilatkozta James Watthey szemtanú.

Többen is tanácstalanul álltak, és Twitteren igyekeztek megtudni, mi történt. „Mi folyik Islingtonban? Két helikopter? Kezd elegem lenni abból, hogy itt dübörögnek a ház fölött.” – írta például Ben Fisher. Elkezdtek képek is terjedni a közösségi hálón, ahogy éppen a rengeteg rendőri egység gyülekezik a helyszínen. „Tényleg csak egy helikopter köröz Islington felett? Úgy hangzik, mint egy egész hadtest… Mi történik itt?” – panaszkodott Harriet Fox.

balhe-islington

A Met szóvivője azt mondta, a rendőröket fél 8 körül hívták, hogy „zavargást” jelentsenek be a Linton Streeten. „Kivonult egy egységünk, és megpróbáltak letartóztatni egy férfit. Ezután körbekerítette őket egy csapat ember – ekkor hívtak ki még több egységet. Az incidens során több rendőrt is inzultáltak, de senkit nem sebesítettek meg.

Hat embert tartóztattak le végül összesen, köztük azt az embert, akit eredetileg is el akartak vinni – a vádak között van a hivatalos személy elleni erőszak is. Egyelőre mindannyian előzetes letartóztatásban vannak. Bármely más sérülésről nincs tudomásunk.”    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után