Kocsi hajtott Boris Johnson £1,300,000-os házába 1

Boris Johnson, brit miniszterelnök 1,3 millió font értékű házának előkertjében landolt egy sofőr Dél-Londonban a kora reggeli órákban.

Kocsi hajtott Boris Johnson £1,300,000-os házába 3

A fekete Vauxhall Astra letarolta a téglakerítést, és egy nagyobb bokrot is, amelynek következtében egy jó adag törmelék maradt a felhajtón. A camberwelli szomszédok elmondása szerint a hajnali 1 óra körüli ütközés hangja olyan volt, mint egy „mennydörgés”.

A végül 17 óra körül elvontatott autó sövényeket és egy fát is megrongált, valamint kidöntött egy kis oszlopot a ház előtt. A sofőr a szemtanúk elmondása szerint könnyebb sérüléseket szenvedett, és a járműbe behajolva gyorsan kiszedte belőle a holmiját, mielőtt elvontatták volna az autót.

A Fővárosi Rendőr-főkapitányság szóvivője azt nyilatkozta, hogy: „A kiérkező rendőrök egy autót találtak, amely egy ingatlan külsejének ütközött, és kisebb károkat okoz.”

Kocsi hajtott Boris Johnson £1,300,000-os házába 4

„Az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, a kiérkező mentők a helyszínen megvizsgálták, de nem igényelt kórházi kezelést. A rendőrök Nem azonosítottak bűncselekményt.”

A kormányfő a négy hálószobás ingatlant feleségével, Carrie Johnsonnal 1,2 millió fontért vásárolta meg még 2019 júliusában a földhivatali dokumentumok szerint.

Kocsi hajtott Boris Johnson £1,300,000-os házába 5

A The Times arról számolt be, hogy a házat jelzáloghitellel fizették ki, és jelenleg felújítás alatt áll. A képviselők érdekeltségi nyilvántartása szerint a jelenleg a Downing Streeten lakó miniszterelnöknek egyébként legalább évi 10 000 font bevétele származik bérleti díjakból.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után