Kiváló befektetési lehetőség rengeteg külföldi magyar számára is: ingatlanok 50% kedvezménnyel 1
Concept by money house from coins.3d rendering
Időtálló, biztonságos és jól jövedelmező ingatlan befektetést keres? Az ingatlanbefektetéssel kapcsolatban mindig voltak és lesznek is fenntartások, amit még az elmúlt pár év szárnyalása és a kiemelkedő hozam szint sem tudott végérvényesen eltörölni. Azoknak, akik most szándékoznak belevágni ebbe a sok élményt és még több profitot ígérő vagyongyarapítási megoldásba: Alap estedben számos piaci változással, nehézséggel és szabályozóval kell számolniuk, a tekintélyes nyereség felé vezető úton.
A Four Generations Property konstrukcióján keresztül azonban kényelmesen és gond nélkül fektethet be, mert Mi a következő előnyöket biztosítjuk Önnek: alacsony tőkeigény (20%), rugalmas feltételek és garanciák (tőkére és profitra is) valamint feleződő megtérülési idő (16-20 év helyett, 8-10 év). Ezek együttesen megteremtik az alkalmat és az eszközöket ahhoz, hogy maximálisan ki tudja használni az ingatlanbefektetésben rejlő lehetőségeket. Ráadásul, mindezt 80% likviditási mutató mellett, valamint igény szerint property management támogatással.

kedvezményes ingatlanok, ingatlan igénylés féláron

A LAKÁSNEKED egy új, biztonságos és kedvezményes befektetési alternatíva, ami szabadalmilag is védett. A cég által kínált konstrukció alapját olyan életjáradékkal (NEM eltartási szerződéssel) érintett magyarországi ingatlanok képzik, melyeknél a piaci érték jelentős részét (50%-át) nem kell kifizetni.

A konstrukció lényege annyi, hogy országszerte számos idős nyugdíjas hajlandó féláron eladni ingatlanját cserébe azért, hogy a vevő havi törlesztő részletek formájában a kis nyugdíját kiegészítve egy sokkal élhetőbb idős kort biztosít számára. Az ingatlan a szerződés aláírását követően azonnal az Ügyfeleink nevére és 100%-os tulajdonába kerül. A kedvező feltételekért cserébe, csupán az azonnali költözést szükséges elhalasztani pár évre. A szerződés megkötéséhez mindössze az ingatlan értékének 20%-val kell rendelkezni a szerződés megkötésekor, ami az ingatlant eladó fél számára 26 havi törlesztőrészlet egyben. Tehát a maradék 30% havi részleteit csak 26 hónap múlva kell megkezdeni kifizetni. A cég 20 millió forint vagy efölötti értékű ingatlanokkal foglalkozik, ezzel is biztosítva, hogy csak megfelelő állapotban levő házakat, lakásokat találjon az ügyfeleknek.

Értékálló és biztonságos befektetés
A jó áron és folyamatosan bérbe adható ingatlan alapfeltétele a kiváló elhelyezkedés.  Nálunk olyan, a rövid és hosszú távú bérbeadás szempontjából leginkább preferált kerületekben (I. V. VI. VII. XIII.) lévő ingatlanokba invesztálhat, amelyeket kizárólag rajtunk keresztül érhet el. Ezzel jelentős előnyre tehet szert azokkal szemben, akik a hagyományos csatornákon keresztül, ingatlanközvetítők, ingatlan adatbázisok, vagy tippadók segítségével próbálnak „jó vételt” realizálni.
Sőt mindezekkel nem csak a befektetési cél valósítható meg, hanem akár a kényelmes, gondtalan nyugdíjas évekhez biztosíthat kellő anyagi hátteret, vagy a gyermekei, unokái önálló életének megkezdéséhez szolgáltathat biztos alapot..
Kiemelt Profit
A szolgáltatásunkon keresztül elérhető ingatlanokra vonatkozóan, a jelentős árelőnynek köszönhetően, már a bérbeadást vagy az egyéb hasznosítást megelőzően kiemelkedő hozamot érhet el, ezt egyetlen más befektetési forma sem tudja produkálni. Így a piaci bérbeadási és üzemeltetési lehetőségeket alapul véve, akár évi 20% körüli profitot is realizálhat, amelyet a folyamatos piackutatási, piacfigyelési tevékenységünkkel is igyekszünk biztosítani. Ennek során, elemzőink új szempontokat és rejtett összefüggéseket tárnak fel, amelyek a kockázat minimalizálást és a profit maximalizálást célozzák.

Regisztráció

Amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, és magyarországi ingatlant igényelni 50%-os kedvezménnyel, vedd fel velünk a kapcsolatot és regisztrálj itt.

[contact-form-7 id=”16800″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

Elérhetőség

Hétfőtől – Péntekig   9 – 19 óra között

Telefon:  0044 7450261841 – kérjük regisztrálj, mielőtt kollégánkkal felveszed a kapcsolatot

Weboldal: www.privatportfolio.hu

Vezérigazgatóságunk címe

WestEnd Business Center 1132 Budapest, Váci út 22-24

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után