Kisgyerek zuhant a sínekre másodpercekkel a vonat érkezése előtt egy angliai állomáson 1

Egy félelmetes jelenetet vett fel az egyik kamera egy vasútállomáson Nagy-Britanniában, amely során egy kisgyermek a vasúti sínekre esett. Egy bátor férfi ugrott le a sínekre, hogy megmentse, csupán másodpercekkel azelőtt, hogy egy vonat suhant keresztül az állomáson.

Kisgyerek zuhant a sínekre másodpercekkel a vonat érkezése előtt egy angliai állomáson 3

A videó elején egy gyermeket láthatunk, amint a peronon futkorászik, egy nő, vélhetően az anyukája kíséretében. A nő mögött egy másik gyermek is fut, aki egyszer csak lelassít, majd megáll a peronon. Ezt követően a sínek felé fut, majd leesik a peron széléről, miközben a megrémült szemtanúk döbbenten nézik az eseményeket.

Több ember rohan oda, köztük egy férfi láthatósági mellényben és egy másik férfi, aki azonnal leugrik a sínekre. Gyorsan felkapja a gyermeket és visszateszi a peron szélére, majd ő maga is visszamászik mindössze kb. 10 másodperccel azelőtt, hogy egy vonat áthalad az állomáson.

A videót a London North Eastern Railway (LNER) vasúttársaság tette közzé a vasúti biztonsági hét részeként, két másik videóval együtt, figyelmeztetve az utasokat, hogy az állomások területén mindig fokozottan figyeljenek saját és hozzátartozóik testi épségére. “Szerencsére csak kisebb fizikai sérülések történtek, de némelyik eset sokkal súlyosabb következményekkel is járhatott volna.”

Kisgyerek zuhant a sínekre másodpercekkel a vonat érkezése előtt egy angliai állomáson 4

Egy másik videón emberek szállnak le az egyik vonatról, amikor egy gyermek a peron és a vonat közé esik. A megdöbbent szemtanúk többsége ijedten nézi, hogy mi történik, majd egy biztonsági őr siet a segítségükre.

A harmadik videóban valaki épp egy babakocsit tol a vonat felé, amikor a gyermek hirtelen kiesik a babakocsiból, és a peron és a vonat közötti résbe zuhan. Több szemtanú rohan a gyermekhez, és végül őt is kimentik a szorult helyzetből.

Ezek az incidensek hasonlóak egy nemrégiben Banburyben, Oxfordshire-ben történt esethez, ahol egy babakocsi nekicsapódott egy mozgó vonat oldalának.

A videók célja, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy milyen gyorsan történhetnek balesetek egy állomáson, ha nem vagyunk elég óvatosak és körültekintőek. A LNER kampánya arra ösztönzi az utasokat, hogy mindig legyenek figyelmesek és körültekintőek a peronokon és a vonatok közelében, különösen ha gyermekekkel utaznak.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után