Betört a brit miniszterelnök birtokára és a tavába ****t egy 21 éves srác 1

Egy fiatal aktivista, aki egy “eat s*** Rishi” feliratú felsőt viselt, megdöbbentő tettet hajtott végre a miniszterelnök 2 millió fontos yorkshire-i birtokán.

Betört a brit miniszterelnök birtokára és a tavába ****t egy 21 éves srác 3

Oliver, egy 21 éves manchesteri aktivista, konkrétan a tóba ürített Rishi Sunak egyik birtokán, majd feltöltötte a videót a közösségi oldalára. A Youth Demand nevű csoport, amely a tüntetést szervezte, bejelentette, hogy négy embert letartóztattak az akció kapcsán.

A Youth Demand önmagát “a fiatalok ellenállási kampányának” titulálta, amely többek közt a “népirtás megszüntetéséért” harcol. A csoport kijelentette, hogy a “politikai rendszer összeomlott,” és arra szólította fel aktivistáit, hogy csatlakozzanak az egy hetes polgári engedetlenségi kampányhoz a július 4-i általános választások előtt. Ez már a második alkalom, hogy Sunak birtokán valamiféle incidens és birtokháborítás történik, miután tavaly a Greenpeace aktivistái fekete zászlókat tűztek ki az ingatlanra, miközben a miniszterelnök családi nyaraláson volt.

Betört a brit miniszterelnök birtokára és a tavába ****t egy 21 éves srác 4

A csoport weboldalán a következőket írták: “Köszönetképpen és búcsúajándékként Rishi Sunaknak és a toryknak az elmúlt 14 év szolgálatáért, a Youth Demand egyik támogatója ‘elsüllyesztette a Bismarckot’ Rishi Sunak tavában.”

A Youth Demand kampánya felszólít a kétirányú fegyverembargóra Izraellel szemben és arra, hogy a következő brit kormány vonja vissza az összes, 2021 óta kiadott új olaj- és gázengedélyt.

Oliver, mielőtt “meggyilkolta a barna kígyót” Rishi birtokán, a következőket mondta: “Olyan sok mindent kell megköszönnünk a toryknak: az összeomló iskolákat, a folyókba ürített szemetet és az összeomló NHS-t; egy olyan nemzetet hoztak létre, ahol több élelmiszerbank van, mint McDonalds, és 4,3 millió brit gyermek él szegénységben.”

Betört a brit miniszterelnök birtokára és a tavába ****t egy 21 éves srác 5

“Engedték, hogy barátaik mocskos gazdagok legyenek azáltal, hogy fegyvereket adnak el, amelyeket Gázában kisgyermekeken tesztelnek, vagy olajat fúrnak, miközben a világ ég – ez igazán lenyűgöző!”

„Ez az egész szánalmas műsor azonban tovább folytatódik csak egy másik olyan párttal, amelyet egy kóros hazudozó vezet. Mind a Munkáspárt, mind a toryk megelégszenek azzal, hogy magasról tesznek Gázára és a jövő nemzedékére azzal, hogy folytatják a fegyverkereskedelmet Izraellel, és nem vonják vissza az összes 2021 óta kiadott olaj- és gázengedélyt. A kétpártrendszer csupán ugyanazon test két fele. Jobbat érdemlünk!”

A Youth Demand szóvivője így nyilatkozott: “Lássuk be: szar munkát végzett a kormány, és a toryk választási bukás előtt állnak. Búcsúzóul egy ‘barna tengeralattjárót’ hagyok itt Mr. Sunaknak és kollégáinak a 14 év teljes kudarcáért.”

A csoport ezzel arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy a brit politikai rendszer javításra szorul, és radikális változásokra van szükség a társadalom különböző problémáinak megoldása érdekében.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után