Kiengedték a királynő férjét a kórházból: az első képek a 99 éves Fülöp hercegről 1

Edinburgh hercege, Erzsébet királynő férje ma négy hetes kórházi ápolás után végre elhagyhatta a kórházat. Egy fertőzés miatt és egy már régebb óta fennálló szívbetegség miatt kezelték, de a kórházban töltött idő alatt elég kevés információt hagytak kiszivárogni az állapotát illetően.

Kiengedték a királynő férjét a kórházból: az első képek a 99 éves Fülöp hercegről 3

A királynő házastársát, aki egyébként alig néhány hónap múlva júniusban ünnepli a 100. születésnapját, délelőtt, körülbelül 10 óra 30 perckor segítették be egy fekete BMW hátsó ülésére a Marylebone-i VII. Edward király privát kórház hátsó bejáratánál.

Március 3-án műtötték egy már meglévő szívbetegség miatt a Szent Bertalan kórházbanban, majd visszaszállították Edward király kórházba, hogy ott lábadozzon.

Kiengedték a királynő férjét a kórházból: az első képek a 99 éves Fülöp hercegről 4

Fülöpöt korábban is kezelték már szívproblémákkal, és 2011-ben helikopterrel kellett kórházba szállítani Sandringhamből, miután mellkasi fájdalmakra panaszkodott, amikor a királyi család épp a karácsonyra készült. Akkor a cambridgeshire-i Papworth Kórházban elzáródott koszorúér miatt kezelték.

Kiengedték a királynő férjét a kórházból: az első képek a 99 éves Fülöp hercegről 5

Fülöp herceget összesen 28 napig tartották bent és ezzel ez volt a leghosszabb kórházi tartózkodása. Most, hogy végre kiengedték, a windsori kastélyba vitték, hogy egy hónap elteltével újra találkozhasson a királynővel.

A 94 éves királynő és Fülöp herceg, akik idestova már 73 éve házasok, még januárban kapták meg az első adag Covid-19-es oltásukat. A herceg, most, hogy végre kiengedték, a hírek szerint jól van és a kedélyállapota is a régi.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után