Kiderült, hogy ez az angliai kisváros a pornóipar nagymenőinek egyik „központja” 1

Az Észak-Angliában található csendes kis településről kiderült, hogy valójában titokban a pornószakma, és azon belül is a felnőtt tartalmú weboldalak, továbbá a hogyan gazdagodj meg gyorsan típusú weboldalak birtokosainak egyik legkedveltebb „lakhelye”.

consettdurham

Többszáz olyan embernek van itt a lakcíme, Consett városkában, Durham területén, akik vezetői, igazgatói valamilyen olyan, milliókat termelő vállalkozásnak, mint pl. az amateurmilftown.com vagy épp a naughtytrannyfun.com. A kisváros korábban az acéliparáról volt ismert, na és persze arról, hogy itt született többek közt a híres Mr. Bean (Rowan Atkinson).

Mostanra a felnőtt tartalmú weboldalak, társkereső típusú weboldalak, és utazással kapcsolatos weboldalak tulajdonosainak lett ez a hely a kedvelt lakcíme. Mint kiderült azonban, ez nem a valós lakcímük, hanem csak mindenki ide volt bejelentve. Valójában pedig többszáz helyi lakost azért fizettek, hogy az erre a lakcímre érkezett leveleiket és csomagjaikat továbbítsák a megadott helyre.

consettcodurham2-1

Ilyen módon ezek a szerencsés emberek, „ingyen” pénzhez jutottak, de legalábbis elég könnyen megszerzetthez. Amikor azonban, most, hogy mindez kiderült, szembesítették a lakosokat, hogy valójában milyen cégeknek dolgoztak, mindenki arcára kiült a megdöbbenés, és valósággal sokkolta őket, hogy tudtukon kívül ők is a pornóipar „kis küldöncei” voltak.

Nem kevesebb, mint 420Consett-i lakos volt beregisztrálva rendszerbe, ami egész idáig nagyon is jól működhetett, derült ki a Reuters által folytatott kutatások nyomán. Simon Downson-nak hívják, azt az urat, aki segített az online vállalatok számára a fedőcégeket létrehozni, abból a célból, hogy „segítse az Európában való működésüket”. Mr. Downson azt nyilatkozta a Times-nak, hogy mindenki, aki ebben benne volt, pontosan tudta, hogy miről van szó.

„Minden egyes olyan személy, akit ezekre a feladatokra kijelöltünk, 100%-ig tisztában volt vele, hogy mit csinál, és miről is szól ez a munka pontosan, és éppen ezért is kapta a fizetését.”

A 61 éves John Mawson az egyik ilyen fedőcég “igazgatója” elmondta, hogy éveken át csinálta ezt a munkát, és halvány lila fogalma sem volt róla, hogy a Thunder Flash Entertainment nevű vállalat valójában felnőtt tartalmú weboldalakat üzemeltet. Egy másik lakos, a 31 éves Emma Brown, aki szintén ezt a munkát végezte korábban, azt mondta, teljesen sokkolta a dolog, hogy ő mit tett, és, hogy soha semi köze nem volt pornóhoz. Forrás: standard  Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után