Fagy és sarkköri hideg érkezik Angliába: még Londonban is -3C lesz 1

Egy az északi sark irányából érkező fagyos, hideg légáramlat éri el Nagy-Britanniát a következő héten, amivel tulajdonképp hivatalosan is beköszönt a tél, és az igazán nagy hidegek. Országszerte sok helyen fagyni fog, és még a fővárosban is -2, -3 fokig süllyed a hőmérő higanyszála.

hideg-london

A Met Office jelentése szerint a következő héten érkező hideg légtömegek keddre hozzák majd a legnagyobb hidegeket és még Londonban is egészen -3C-ig süllyedhet a hőmérséklet. A párás levegő miatt ezt még sokkal hidegebbnek érezzük, mint otthon Magyarországon, ahol a -3C még nem számít annyira hidegnek.

london-3

A hétvége az előrejelzések szerint még nem lesz vészes, ugyanis szombaton és vasárnap is 9C körüli hőmérséklet várható majd a fővárosban, és Anglia többi részén se lesz nagy az eltérés ehhez képest. A hideg légáramlat hétfő este éri el a térséget és aznap éjjel és a korareggeli órákban már 0C környékére esik vissza a hőmérséklet.

Így néz ki a kedd este előrejelzése a BBC weather szerint:

kedd-hideg

A leghidegebb kedden lesz késő estétől, reggelig, amikor a fővárosban, és Anglia sok más pontján is fagypont alá esik majd a hőmérséklet. Napközben 4-5 fok lesz a csúcs, míg éjjel akár -3C is lehet. A hét további részében valamelyest enyhülni fog az idő, de marad az alapvetően hűvös időjárás.

Mindez nemsokkal azok után, hogy Londonra alig pár napja zúdított egy jó nagy esőt az Angus nevezetű vihar.    HuNglia Facebook csoport Forrás: Independent Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után