Kezd elszabadulni a pokol Londonban: az oltásellenes tüntetők megrohamozták a BBC egyik épületét 1

Az oltásellenes tüntetők egy csoportja a hétfő délután folyamán összecsapott a rendőrökkel a BBC egykori londoni központja előtt. A rendőrök mindent megtettek, hogy védjék a bejáratot a felbőszült tömeggel szemben.

Kezd elszabadulni a pokol Londonban: az oltásellenes tüntetők megrohamozták a BBC egyik épületét 3

Az incidensben résztvevő tüntetők nagy része a koronavírus korlátozásokkal és az oltással kapcsolatos szabályokkal nincsenek kibékülve. Paul Brown fel is töltötte az összecsapásokról készült felvételét a Twitterre, és hozzátette, hogy: „A tüntetők white city-nél épp a BBC egyik épületét próbálják megostromolni, de igen nagy rendőri jelenlét tapasztalható. Az oltási útlevelek és a gyermekek beoltása ellen tüntetnek.”

Az épületegyüttes, amelybe megpróbáltak bejutni a demonstrálók, a Television Center, a BBC korábbi székhelye volt egészen 2013 -ig.

Kezd elszabadulni a pokol Londonban: az oltásellenes tüntetők megrohamozták a BBC egyik épületét 4

Voltak a tömegben olyanok, akik azt ordibálták, hogy „mentsük meg a gyerekeinket”, de volt olyan is, aki azt magyarázta fennhangon, hogy „a média álhíreket terjeszt a koronavírusról, ami igazából nem is jelent komoly veszélyt”.

Egy másik nő azt kiabálta, hogy két gyermeke van, és hogy nem szeretne egy „kétszintű” társadalmat az oltási státusz miatt. Majd ezt követően a rendőröket is arra kérte, hogy csatlakozzanak a tüntetőkhöz.

A fővárosi rendőrség szóvivője elmondta az incidens kapcsán, hogy tudnak róla, mi történt kora délután a BBC volt székhelye előtt, de úgy tudni, hogy a délután közepére a demonstrálók többsége már elhagyta a környéket.

Az incidens kapcsán egyelőre letartóztatás nem történt. A BBC szóvivője nem volt hajlandó kommentárt fűzni az eseményekhez.           Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után