Két metrókocsi közé szorult és majdnem szétloccsant a feje egy fickónak, amikor menet közben próbált meg vizelni a szerelvény kocsijai közt Londonban 1

A londoni metró egyik utasa óriási szerencsével menekült meg, miután vélhetően ittasan úgy döntött, hogy két kocsi között kezd neki pisálni egy mozgó metrón.

Két metrókocsi közé szorult és majdnem szétloccsant a feje egy fickónak, amikor menet közben próbált meg vizelni a szerelvény kocsijai közt Londonban 3

Az eset a Piccadilly Line vonalán történt, melynek során az utas feje összezúzódott, de valahogy csodával határos módon sikerült túlélnie a szörnyű balesetet. A Transport for London megerősítette, hogy a szóban forgó illető súlyos sérüléseket szenvedett az incidens következtében, ami a TfL negyedéves egészségügyi és biztonsági jelentésében lett közzétéve.

További hátborzongató baleseteket is a nyilvánosság elé tártak a jelentésben, amelyekben az utasok és a személyzet szenvedtek különböző súlyos sérüléseket, beleértve például azt a valakit is, aki egy Boris biciklivel tanyált egy hatalmasat, amely „összecsuklott” alatta, amikor az első kerék váratlanul kiesett menet közben.

Nyolc olyan balesetet rögzítettek, amelyek során valaki lépcsőn vagy mozgólépcsőn zuhant le, köztük egy nőét, aki meghalt, miután lezuhant a Walthamstow Central megálló lépcsőjén. A London Overgroundon egy látássérült utas is súlyosan megsérült, miután a vonatról a peronra esett.

A TfL közölte, hogy „a tömegközlekedési hálózat biztonságának javítására törekszenek”, és új kockázatalapú stratégia megvalósításába kezdenek.

„Kezdetben prioritásként kezeltük az ügyfelek általános biztonsági aggályait, beleértve a megcsúszásokat, elbotlásokat és eséseket” – mondta a szóvivő. „Elsősorban arra fogunk összpontosítani, hogy javítsuk azt, amire mi is tudunk hatást gyakorolni.”

“Azonban tisztában vagyunk azzal, hogy az utasok incidenseit mindig az emberi viselkedés is befolyásolja.”

Idén április és június között összesen egy haláleset és 43 súlyos sérülés történt a fővárosi közlekedési hálózaton. Eközben 263 további sérülést rögzítettek a TfL dolgozói, köztük két súlyos sérülést is.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után