Utasokkal teli vonat gázolt halálra egy férfit egy alagútban Nagy-Britanniában 1

Tragikus körülmények közt életét vesztette egy férfi, miután elütötte egy vonat, miközben egy alagúton haladt át, amely híres arról, hogy sokan használják az út lerövidítésére.

Utasokkal teli vonat gázolt halálra egy férfit egy alagútban Nagy-Britanniában 3

A sóban forgó gyalogos szinte azonnal meghalt, miután az utasokkal teli vonat elgázolta a walesi Caerphilly alagútban. A mentőket csütörtök délután riasztották a Caerphilly vasúti pályaudvartól nem messze történt incidenshez, és a bejelentést követően percek alatt a helyszínen termettek, de a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

Az alagúton gyalog történő áthaladás veszélyeire vonatkozó figyelmeztetések ellenére a gyalogosok és kerékpárosok köztudottan rendszeresen használják a durván egy mérföld hosszú alagutat Caerphilly és Lisvane közötti útszakasz lerövidítése céljából.

Az alagút a Cardifftól északra elterülő hegyoldal alatt fut. A brit közlekedési rendőrség szóvivője szerint a halálesetet nem kezelik gyanús incidensként. A rendőrség szóvivője ezt mondta a történteket követően:

„A rendőrség embereit augusztus 30-án 16.30 óra előtt riasztották a Caerphilly pályaudvar közelében lévő sínekhez, miután az alagútnál történt balesetről bejelentés érkezett. A helyszínre perceken belül a mentősök is megérkeztek, de sajnos az elütött férfit már nem tudták megmenteni, a helyszínen belehalt sérüléseibe.”

A walesi mentőszolgálat szóvivője azt is megerősítette, hogy egy mentőhelikoptert is kiküldtek a helyszínre, de sajnos mindhiába.

A Transport for Wales megerősítette, hogy a 15:48-as Penarthból Bargoedbe tartó járat volt érintett az alagútban történt incidensben, és a cég szóvivője azt mondta: „Az útvonalon estig egyáltalán nem fognak közlekedni a járatok.”

Az incidens kapcsán vizsgálatot indítottak. Sajnos a múlt héten is történt egy hasonló eset, amelynek során egy hős rendőr meghalt, miután őt is elütötte egy vonat, miközben megpróbálta megmenteni egy bajba jutott férfi életét.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után