Két holttestet találtak London belvárosában 1

Két gyilkosság kapcsán is nyomozás indult, miután London belvárosában, Westminster területén, egymástól alig pár száz méterre, két különböző lakcímen két holttestre bukkantak.

Két holttestet találtak London belvárosában 3

A nyomozók nyilvánosságra hozták egy 49 éves férfi nevét és arcképét, akit Lee Peacock-nak hívnak, és közölték, hogy a gyilkosságok kapcsán sürgősen szeretnének vele beszélni. A rendőrök csütörtökön, este 21:30 körül behatoltak a Marylebone -i Ashbridge Street egyik ingatlanába, miután aggodalmak merültek fel a benne lakók biztonsága kapcsán.

Az ingatlanban a rendőrök egy 45 éves nőt találtak, akinek a testén kés által okozott sérülések voltak. A nőt sajnos már nem lehetett megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították.

A mentősök ezt követően riasztották a rendőröket egy 59 éves férfihoz is, akivel szintén késszúrás végzett. Őt egy másik ingatlanban találták meg a közeli Jerome Crescent-en, St John’s Wood területén pénteken hajnali negyed háromkor.

A Scotland Yard szerint a két áldozat közt nem volt semmiféle rokoni kapcsolatban, de a legfrissebb hírek szerint a két gyilkosság összefügg. Az ügyben egyelőre letartóztatás még nem történt, nyilatkozta a londoni rendőrség egyik szóvivője. Az áldozatok nevét egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, de a hozzátartozókat már értesítették.

Két holttestet találtak London belvárosában 4

Wayne Jolley nyomozó főfelügyelő, aki a kettős gyilkosság kapcsán a nyomozást vezeti, azt mondta: „Arra kérek mindenkit, aki bármit is tud Lee Peacock hollétét illetően, azonnal lépjen kapcsolatba a rendőrséggel a 999 -es telefonszámon. Ha bárki meglátja, arra kérnénk mindenkit, hogy ne menjenek a közelébe, hanem a lehető leghamarabb lépjenek kapcsolatba a rendőrséggel.”

A gyilkos indítékát illetően egyelőre semmit nem lehet tudni, azonban a nyomozás már nagy erőkkel folyik. A rendőrség arra kért mindenkit, hogy amennyiben bármilyen hasznos információval rendelkeznek a gyilkosságokat illetően, azonnal vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal, akár névvel, akár személyazonosságuk felfedése nélkül.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után