Dél előtt pár perccel rendőrséget hívtak ki egy házhoz Beeston Wayben (Allerton Bywater). A rendőrök kiérve, 3 személyt találtak holtan az épületben.

article-2007232-0CB2C7B500000578-654_634x463

A hatóságok elkezdték a nyomozást. Annyit sikerült megtudnunk, hogy a rendőrök egy férfit keresnek. A rendőrség elmondása szerint a nőt a földszinten, a gyerekek holttestét pedig az emeleten találták meg. A rendőrség gyilkosságként kezeli az ügyet, habár erre még nincs egyértelmű bizonyítékuk.

A szomszédok teljesen megdöbbentek. Nem tudják elhinni, hogy a közvetlen szomszédságukban ilyesmi történhetett. „Egyszerűen, nem tudhatod, mi történik a házad előtt.” — mondta az egyik szomszéd.

_88060146_caofmjswyaa7o_m

A környéken lakók elmondása szerint, a házban egy két gyerekes család élt, kb. 5 éve. A 7-8 éves kisfiú és a 12-13 éves kislány gyakran játszottak kint a rollerjeikkel.

A ház az Allerton Bywater Millenium Village-hez tartozik, amely a Millenium Communities Programme része. Ez a program 520 új otthont hozott létre alacsony bérleti díjakkal és közösségi terekkel a családok számára.

Allerton Bywater több kisebb közösségből jött létre, főleg olyan bányászfalvakból, mint Brigshaw és Bowers Row.

Hogy mi vezethetett a gyilkossághoz ma délelőtt, még nem tudjuk. Többet csak a boncolás után lehet majd megtudni a három személy halálának körülményeiről. Az biztos, hogy az ilyen rejtélyes halálesetek nem mindennapos dolgok, nem is beszélve arról, hogy a három áldozatból kettő gyermek.     Forrés: http://www.yorkshireeveningpost.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára