Két férfit lőttek agyon hidegvérrel egy óra leforgása alatt Angliában, Cambridgeshire területén 1

Három embert letartóztattak a rendőrök, miután két férfit agyonlőttek egy, a rendőrség szerint „célzott” támadás sorozat során Cambridgeshire-ben.

Két férfit lőttek agyon hidegvérrel egy óra leforgása alatt Angliában, Cambridgeshire területén 3

A rendőrök egy 32 éves férfi holttestét találták meg, miután tegnap este 21 óra után lövöldözés miatt riasztották őket egy bluntishami ingatlanhoz a Meridian Close-on. Alig több mint fél órával később, 21 óra 37 perckor pedig egy 57 éves férfi holttestét találták meg az alig hat mérföldnyire lévő Suttonban, egy másik ingatlanban.

Mindkét halálesetet gyilkosságként kezelik. A gyilkosságok kapcsán eddig egy 27 éves férfit és egy 33 éves nőt tartóztattak le ma hajnalban Cambridge-ben, míg egy 66 éves férfit pedig Worcester területén. Mindhárom embert gyilkosság elkövetése és bűnrészesség gyanúja miatt vették őrizetbe.

Két férfit lőttek agyon hidegvérrel egy óra leforgása alatt Angliában, Cambridgeshire területén 4

Mark Butler nyomozó, a helyi bűnügyi osztálytól azt mondta: „Ma este két, egymással összefüggő gyilkossági ügyben indítottunk nyomozást, miután két férfit lelőttek a megyében két különböző ingatlanban.”

„Ezek az események megdöbbentőek és ijesztőek lesznek a helyi lakosság számára, és érthető ha sokan aggódni fognak a történtek miatt a helyi közösségekben, azonban a támadásokat célzott akciókként kezeljük, és nincs további veszély a lakosság többi tagjára nézve.”

Két férfit lőttek agyon hidegvérrel egy óra leforgása alatt Angliában, Cambridgeshire területén 5

„A mai napon fokozott rendőri jelenlét lesz tapasztalható az érintett területeken, a rendőrök és a bűnügyi helyszínelők egész nap a támadások helyszínein lesznek. Részvétünk az áldozatok családjának és barátainak. Speciálisan képzett tisztek támogatják őket a történtek feldolgozásában, és emellett segítik a nyomozásunkat is.”

Két férfit lőttek agyon hidegvérrel egy óra leforgása alatt Angliában, Cambridgeshire területén 6

„A nyomozók most kezdik el kivizsgálni, hogy milyen események és előzmények vezettek ezekhez a szörnyű gyilkosságokhoz, és mindenkit arra kérünk, aki valamelyik helyszín közelében tartózkodott, és látott valakit gyanúsan viselkedni, vagy egy fehér Peugeot 208-at, az vegye fel velünk a kapcsolatot.”

„Bármilyen jelentéktelennek is tűnik, minden információ nagyon fontos lehet a nyomozásunk szempontjából.” – tette hozzá a nyomozó.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után