Két férfi egy nyugdíjas holttestét vonszolta be a postára, és így próbálták megszerezni az elhunyt nyugdíját 1

Az egyik posta alkalmazottai döbbenetes jelenetnek voltak tanúi, miután két férfi megpróbálta úgy felmarkolni egy elhunyt nyugdíjas nyugdíját, hogy az illető holttestét konkrétan bevitték az épületbe.

Két férfi egy nyugdíjas holttestét vonszolta be a postára, és így próbálták megszerezni az elhunyt nyugdíját 3

Az elhunyt holttestét a hírek szerint a két férfi, akiket azóta nagy erőkkel keresnek, bevonszolta az írországi Co Carlow területén található egyik postafiók épületébe, és a pulthoz támasztották felöltöztetve, hogy úgy tűnjön, mintha még élne.

Az Irish Mirror nevű helyi lap értesülése szerint, amikor az aggódó személyzet elkezdte kérdezgetni a két fickót az idős férfi állapota kapcsán, azok egy ponton, átértékelve a helyzetüket, és belátva, hogy a tervük nem fog összejönni, a földre dobták az elhunyt testét, és elmenekültek a helyszínről.

Ken Murnane, a helyi polgármester ezt nyilatkozta a megdöbbentő és sokakat felkavaró incidens kapcsán: „Az egész város sokkot kapott, hogy bárkinek is eszébe juthat ilyesmi, ez egyszerűen hihetetlen. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy bárki ilyesmit egyáltalán meg mer próbálni. Hogy képzelhették?! Már már olyan ez az egész, mint valami Hitchcock-film.”

Két férfi egy nyugdíjas holttestét vonszolta be a postára, és így próbálták megszerezni az elhunyt nyugdíját 4

A szemtanúk és a postán dolgozók elmondása szerint a két gyanúsított közül az egyik korábban bement a postára, és megkísérelte felmarkolni az idős ember nyugdíját, de azt mondták neki, hogy az egyetlen személy, aki azt átveheti, az maga az idős férfi személyesen.

Azt mesélték, hogy ezt követően kicsivel később a két férfi visszatért a holttesttel, hogy tegyenek egy második kísérletet, és amikor kérdőre vonták őket a bácsi állapotát illetően, először azt mondták az egyik aggódó pénztárosnak: “Ó, ő nagyszerűen van, de nyugi, majd bevisszük a kórházba, amint megkaptuk a pénzt.”

Egy közelben élő nő azt mondta az Irish Mirrornak, hogy a lánya látta, ahogy a nyugdíjast vitték befelé. Azt mondta: „A lányom pont akkor ment ki a házból, és azt mondta, hogy a férfi elég rosszul nézett ki, mert a lábai csak ernyedten lógtak hátrafelé, ahogy vitték.”

A helyi hatóságok azt nyilatkozták, hogy már vizsgálják az ismeretlen körülmények közt elhunyt idős férfi halálának körülményeit. Bővebb információt majd a boncolás után lehet majd csak tudni, ami befolyásolni fogja a nyomozás további alakulását is. A két férfit még nem sikerült kézre keríteni.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után