Két fegyveres Angliában túszul ejtette a futárt, mert késve ért oda, és hideg volt a kebab, és még a rendőrökre is tüzet nyitottak 1

Két fegyveres férfi lövéseket adott le a rendőrökre, miközben 14 órán át túszul tartottak egy ételfutárt Angliában, aki elmondásuk szerint „hideg kebabot” vitt ki nekik és késve érkezett meg.

Két fegyveres Angliában túszul ejtette a futárt, mert késve ért oda, és hideg volt a kebab, és még a rendőrökre is tüzet nyitottak 3

A bedfordshire-i rendőrség körül kellett, hogy vegye a panelházat, ahol a két fegyveres férfi, Paul Burton (45) és Nathan Turner (37) elbarikádozta magát az áldozattal együtt. Az incidens 14 órán keresztül tartott a Bedford külvárosában található Bury Courtban. Az incidens 2022 novemberében történt, most azonban több videót és további részleteket is megosztottak az esettel kapcsolatban.

A 14 órás túszejtés ideje alatt Burton még élő közvetítést is indított a Facebookon, és panaszkodott a rendőrségnek, hogy a futár „kudarcot vallott a munkájában”, mivel a kebabját későn hozta ki, és még a saláta is hiányzott.

Burton és Turner is vitába szállt a sofőrrel, amikor az megérkezett a nyolcadik emeletére a lakás bejáratához, és nem sokkal ezután egy dohányzóasztal segítségével beszorították őt a liftbe. Ott nem kevesebb, mint két órán át tartották fogva. Az egyik szomszéd egy idő után átment panaszkodni mert kihallatszott a hangos zene, mire Burton puskával fenyegette meg.

„Ha csak megpróbáltok bejönni a rohadt ajtómon. Egy szempillantás alatt megölöm a zsernyákokat.” – mondta a rendőrtiszteknek. A rendőrség evakuálta az egész épületet, majd egy túsztárgyalót küldött hozzájuk, hogy megpróbáljon beszélni a két fickóval.

Steve Ashdown felügyelő a következőket mesélte: „Folyamatos kapcsolatban voltam a túsztárgyalóval. Folyamatosan tájékoztatott, mi történik az ő szemszögéből. Volt egy-két pillanat, amikor kezdte elnyerni a bizalmukat. A tárgyalók nagyon jól képzett szakemberek. Csodálom és tisztelem őket azért, amit csinálnak.”

De Burton ezután egy lövést adott le egy rendőrautó szélvédőjére, kis híján megsebesítve az egyik kutyás rendőrt. Ezek után egy mesterlövész is készenlétbe helyezkedett, hogy szükség esetén lőhessen.

De a pár végül elhagyta a lakást, és 18 óra előtt nemsokkal megadta magát mind a két férfi. Burtont hét év börtönre ítélték, miután bűnösnek vallotta magát súlyos testi sértés megkísérlésének vádjában, valamint két lőfegyver engedély nélküli birtoklásának vádjában. Tuner is beismerte az ellene felhozott vádakat, és őt így összesen 20 hónap szabadságvesztésre ítélték.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után