Egy 50-es éveinek végén járó nőt erőszakoltak meg egy rémisztő támadásban, Islingtonban, azt követően, hogy aprót adott egy férfinek.

174854-cf6f2796-acb2-11e3-bbbe-18ebc4e71679
a kép csak illusztráció, nem a feltételezett tettest mutatja

A rendőrség azt mondta, hogy a nő konfrontációba került egy férfivel, aki pénzt kért tőle egy az Essex Roadról kivezető átjáróban.

Miután odaadta az összes aprót, ami nála volt, a férfi megragadta őt a vállánál és egy másik átjáróba lökte őt, ahonnan a lakásokat lehet megközelíteni.

Ezt követően, elővett egy kést, amivel megfenyegette a nőt, mielőtt megerőszakolta őt. A szörnyű eset miatt óriási trauma érte a sértettet a rendőrség elmondása szerint.

Az támadást követően, a gyanúsított kiürítette a földre az áldozat táskáját, ellopta az értékesebb dolgokat és elment.

Az áldozatot pénteken, a támadás bejelentését követően, egy szakellátó egységbe szállították. A nő szerint, a szörnyű bűntettre csütörtök este 11:30-12:20 óra között került sor.

Sarah Hunter, a fővárosi rendőrség szexuális bűncselekményekkel foglalkozó egységének kerületi tanácsadója, a következőket mondta: „Ez egy szörnyű támadás volt, amely egy olyan nőt ért, aki megállt, hogy segítsen egy idegennek, amikor az aprót kért tőle. A csapatom készséggel hallgat meg mindenkit, aki az információjával segíteni tudja a nyomozást.”

Hozzátette: „Ez egy érzéketlen, kőszívű támadás volt, amely nagyon traumás állapotban hagyta az áldozatot.”

Eddig, senkit sem tartóztattak le.

A rendőrség szerint, a támadó a nő leírása szerint, egy 163-164 cm magas, közepes testalkatú, sötét bőrű, fekete férfi, aki sötét ruházatot viselt. Úgy vélik, 30-40 év körüli lehet.

Bárki, aki információval segíteni tudja a nyomozást, kérjük, hívja a Sexual Offences, Exploitation and Child Abuse Command vonalát a 0208 733 5999-es telefonszámon, vagy pedig a Crimestopperst névtelenül, a 0800 555 111-es telefonszámon.

[fblike]