Kérdések az angliai magyarokhoz - most elmondhatod, szerinted hogyan lehetne jobb idekint 1

Mindenki azt mondja, a magyarok panaszkodósak. A panaszkodásban az a szar, hogy nem konstruktív, ezért mi úgy gondoltuk, egy kicsit csavarunk rajta, és azt kérdezzük meg tőletek, angliai magyaroktól, hogy miként lehetne jobb, könnyebb, élvezhetőbb a kinti élet (ahelyett, hogy arra kérdeznénk rá hogy mi a rossz). Itt a lehetőség, hogy néhány egyszerű témában véleményt nyilvánítsatok!

britain1-1

A közvélemény kutatásunk célja, hogy felmérjük, az angliai magyarok igényeit, hogy kiderítsük, hogyan tudjuk jobbá tenni a hétköznapjaitokat, mivel tudunk segíteni, mi az ami hiányzik, és mit tehetnénk, hogy a kinti élet minél jobban, vidámabban teljen.

[vfb id=’1′]

Még egyszer köszönjük, hogy válaszaiddal hozzájárulsz ahhoz, hogy jobban megérthessük, miben és hogyan tudjuk segíteni a kint élő magyarságot! Ha hasznosnak találod ezt a kezdeményezést akkor oszd meg, hogy minél több angliai magyar barátodhoz, honfitársadhoz eljusson.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után