Már rendőrök várták az EasyJet egyik gépét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mert egy brit férfi furcsán, agresszívan viselkedett, ami miatt a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania a magyar fővárosban.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania az egyik angliai repülőjáratnak Budapesten, majd a gépet rendőrök lepték el 2

A The Star című brit hírportál értesülése szerint a nem tervezett landolást követően az utasok vagy két órát töltöttek a földön Budapesten, a kellemetlenkedő utas “jóvoltából”.

A soron kívüli landolásra az egyik utas agresszív viselkedése miatt volt szükség. David Hector, aki a családjával együtt szintén a szóban forgó járaton volt, azt nyilatkozta a történtek kapcsán, hogy a hangoskodó férfi túl sokat ivott, és ennek hatására agresszívvá vált a légiutas-kísérőkkel szemben.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania az egyik angliai repülőjáratnak Budapesten, majd a gépet rendőrök lepték el 3

A gép egyébként Angliából, Manchester városából indult, az úti célja pedig Antalya volt, azonban nem mondhatni, hogy minden a terv szerint alakult volna, a gépet ugyanis át kellett irányítani Budapestre, ahol a magyar rendőrök már a kifutópályán várták a balhézós utast.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania az egyik angliai repülőjáratnak Budapesten, majd a gépet rendőrök lepték el 4

Az egyik szemtanú rögzítette azt is, ahogy a magyar rendőrök megjelennek a gép fedélzetén, hogy eltávolítsák a piás “úriembert”. A gépen tartózkodó utasok hangos éljenzéssel köszöntötték az intézkedő rendőröket. Az akció után a gépet megtankolták, és jó kétórás késéssel folytatta útját Törökország felé.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania az egyik angliai repülőjáratnak Budapesten, majd a gépet rendőrök lepték el 5

„Az EasyJet megerősíti, hogy március 27-én a Manchesterből Antalyába tartó EZY2139-es járat Budapesten kényszerleszállást hajtott végre egy rendbontóan viselkedő utas miatt. Az EasyJet légiutas-kísérő személyzetét arra képezték ki, hogy minden helyzetet felmérjen és értékeljen, valamint gyorsan és megfelelően cselekedjen annak érdekében, hogy a járat és a többi utas biztonsága semmilyen körülmények között ne kerüljön veszélybe.”

Kényszerleszállást kellett végrehajtania az egyik angliai repülőjáratnak Budapesten, majd a gépet rendőrök lepték el 6

“Bár az ilyen incidensek ritkák, nagyon komolyan vesszük őket, és nem tűrjük a bántalmazó vagy fenyegető viselkedést a fedélzeten. Az utasok és a személyzet jóléte a légitársaság prioritása” – olvasható az EasyJet közleményében.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után