Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik brit járatának, miután egy család két tagja részegen egymásnak esett, és ütni, rúgni kezdték egymást 1

A RYANAIR egyik Nagy-Britanniából induló gépe kényszerleszállás végrehajtására kényszerült, miután két utas egymásnak esett, és verekedés tört ki út közben. A repülőgép Edinburghból Gran Canaria felé tartott épp a reggeli órákban, amikor az incidens kibontakozott.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik brit járatának, miután egy család két tagja részegen egymásnak esett, és ütni, rúgni kezdték egymást 3

A közismert fapados légitársaság RYR6698-as járata reggel 6 óra körül indult el, de kénytelen volt idő előtt landolni Faróban, pedig a Kanári-szigetekre repült volna eredetileg. A gépnek ma délelőtt 10:45-kor kellett volna leszállnia Gran Canarián.

Egy magát megnevezni nem kívánó forrás azt mondta a Scottish Sunnak, hogy két meglehetősen ittas utas “verekedni kezdett és ütötték verték egymást”, ami arra kényszerítette a járat pilótáját, hogy a tervezettnél korábban landoljon. A farói rendőrség megerősítette, hogy a verekedésben részt vevő férfiak “egy család tagjai”.

A jelentésben a következő állt: „Két utas, akik egy család tagjai veszekedni kezdtek és verekedni kezdtek egymással az említett repülőút során, aminek következtében a pilóta úgy döntött, hogy beiktat egy nem tervezett landolást a farói repülőtéren.”

„A kapitány utasítására elhagyták a járatot a leszállás után, és a rendőrség vette át az ügyet, hogy megírják az esetről a rendőrségi jelentést. Nem volt komoly incidens, és nem okozott veszélyt a repülőgépre vagy a többi utasra nézve.”

Végül délelőtt 10:06-kor szállt fel a gép a portugál repülőtérről, és 11:53-kor landolt Gran Canarián, ami több mint egy órás késést okozott a gépen utazó utasoknak ma reggel. A Ryanair bocsánatot kért a járat utasaitól, miután megerősítette, hogy a két férfit a farói rendőrök leszállították a gépről.

A légitársaság szóvivője ezt mondta: „Ez az Edinburgh-ból Gran Canariára tartó járat (augusztus 4.) Faróban kényszerleszállást hajtott végre, miután néhány utas nagyon zavaróvá vált a fedélzeten. A személyzet rendőri segítséget kért, az utasokat pedig a helyi rendőrség eltávolította a repülőgépből, mielőtt a járat biztonságosan továbbindult Gran Canaria felé.”

“Őszintén elnézést kérünk az érintett utasoktól a szóban forgó két személynek a többieket megzavaró magatartása által okozott kellemetlenségekért.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után