A magyarok által oly jól ismert fapados légitársaság egyik járatának idő előtt kellett landolnia, miután néhány utas a fedélzeten agresszívvá vált, miután közölték velük, hogy nem ihatnak többet.

Ryanair-aircraft

A járat Londonból, Lutonból indult és a szlovák fővárosba, Pozsonyba tartott, de sajnos a pilótának le kellett tennie a gépet idő előtt, mivel egy csapat férfi, akik épp legénybúcsút tartottak, agresszívvá vált, amikor nem adtak nekik több alkoholos italt. A pilóta kénytelen volt a berlini Schoenefeld reptéren letenni a gépet, és az utasokat eltávolíttatni annak fedélzetéről, derült ki egy német napilapból.

A fiatal srácok már eleve vállalhatatlan magatartást tanúsítottak, de amikor megtagadták tőlük az italt, akkor a helyzet tovább romlott. Az egyik fickó még le is vetkőzött az utasok szeme láttára. A helyi rendőrség elmondása szerint a srácok, akiket le kellett szedni a gépről britek voltak Southampton városából, és mind 25 és 28 év közötti életkorú.

_88486083_gettyimages-106929187

A Ryanair járatán volt már részegen félpucéron verekedő férfi is. Az utasokkal jól kitoltak a srácok, bár lehet, hogy számukra így vált csak igazán emlékezetessé a legénybúcsú. Mindenesetre a rendőrök már várták őket tárt karokkal, amikor a gép leszállt Berlinben.

Hogy biztosan ne felejtsék el ezt a „fantasztikus” bulit, fejenként kaptak is egy szép kis bírságot, aminek a maximális értéke £19,700-ig is terjedhet.

Egy 12 fős csapatról beszélünk, akik vagy 160 másik utas napját keserítették meg ezzel a húzással a péntek esti járaton. Az elmondások szerint a 12 fős brigád hat tagja rúgott be nagyon (köztük természetesen a leendő férj is), és egyáltalán nem hallgattak az utaskísérők utasításaira, sem pedig a pilóta felszólítására sem.

A berlini kényszerlandolást követően a csapatot őrizetbe vették, majd később szabadon távozhattak. A büntetést persze nem ússzák meg. A maradék 164 utas folytathatta útját Pozsonyba. A leendő férj most már azt is elmondhatja, hogy sikerült eltéríteniük egy repülőt egy görbe este során. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, de azért ne írja fel mindenki a bakancslistájára!         Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára