Egy nő életét vesztette, négy másik személy pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor egy Costa kávézóba hajtott Dél-Angliában, Kent megyében.

westerham2

Azonnal riasztották a mentőket, amikor egy gépjármű váratlanul letért az útról és a szemközti kávézó ablakán át a bent kellemesen kávézgató emberek közé csapódott csütörtök reggel Westerham-ben.

A helyi mentők, a South East Coast Ambulance Service szóvivője azt nyilatkozta, hogy több, mint egy tucat mentőautót küldtek ki a helyszínre a balesetet követően. A baleset szenteste napján délelőtt 10:30 körül történt.

westerham1

„A kollégák a helyszínre érkezve hat sérült ápolását kezdték meg, akik közül egy, egy nő sajnos a helyszínen életét vesztette. Az öt másik embert azonnal egy közeli kórházba szállították.” – nyilatkozta a mentők szóvivője.

Az öt sérült közül négy súlyos, egy pedig kisebb sérüléseket szenvedett. Egy férfit és egy nőt a St George’s Hospital-ba, egy másik férfit és nőt a Farnborough-i Princess Royal Hospital-ba szállítottak, míg a könnyebb sérüléseket szenvedett illetőt a Pembury Hospital-ban látták el.

„Eddig 10 mentőautó és 8 rendőrautó érkezett ki a helyszínre, de most jött 2 tűzoltóautó is. Az utat teljesen lezárták.” – írta a közösségi oldalán az egyik szemtanú.

Az ügyben letartóztatás egyelőre nem történt, de a rendőrég vizsgálatot indított. A Costa egyik szóvivője megerősítette a sajnálatos és tragikus eseményről szóló híreket, és részvétét fejezte ki a Karácsony napján elhunyt nő hozzátartozóinak.      Forrás: http://www.standard.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]