Káosz a londoni metrón az egyik vonalat teljesen lezárták egy hattyú miatt: többen a metrókocsiban kellett, hogy vizeljenek 1

A legújabb londoni metróvonal, az Elizabeth Line járatait felfüggesztették… egy hattyú miatt. Az Elizabeth Line utasai közül sokan több, mint két teljes órára a járatokon rekedtek, mert a madár elzárta az útvonal egy részét.

Káosz a londoni metrón az egyik vonalat teljesen lezárták egy hattyú miatt: többen a metrókocsiban kellett, hogy vizeljenek 3

Mindeközben olyan hírek is felröppentek, hogy az utasok közül többen a metrókocsikban vizeltek, mivel nem volt WC a járművön. A járatokat teljesen felfüggesztették a Heathrow repülőtér és az Abbey Wood megállók között, London központján keresztül, miközben a vonal többi részén a járatok csak „súlyos késésekkel” közlekednek.

Az esetről ma délután londoni idő szerint 12 óra 56 perckor érkezett az első bejelentés. A Transport for London az incidenst úgy írta le, hogy akadály van a síneken, míg a National Railnek az incidensről közzétett jelentésében az áll, hogy “állatok vannak a metrókocsik útjában”.

Az Elizabeth Lineon közlekedő metrószerelvények egyébként a berkshire-i Readingtől és a Heathrow repülőtértől az essexi Shenfieldig és Abbey Woodig közlekednek. A vonal 2022 májusában nyílt meg, becsült költsége 18,9 milliárd GBP.

Az egyik utas Twitteren üzent a Transport for Londonnál, és azt mondta: „Mi történik az Elizabeth Line-nal, egy órája nem mozdulnak a szerelvények, és valaki a szerelvény belsejében vizel. A beteg utasokat nemes egyszerűséggel el szokták távolítani a szerelvényről, miért nem használják itt is ugyanezt a logikát, csak fogod és eltávolítod a hattyút az útból… inkompetens banda!”

Egy másik utas pedig a következőt írta: „De egy abszolút töketlen banda a @TfL. Nem hiszem el, hogy lezárták az egész Elizabeth vonalat egy hattyú miatt. Tényleg ennyire bonyolult elvinni onnan egy hattyút?”

Annyit azonban érdemes tudni, hogy…

A Király illetve a mindenkori uralkodó tulajdonában áll a nyílt vízen lévő összes jelöletlen bütykös hattyú, de ezt a jogát főként a Temze és a környező mellékfolyói egyes szakaszain gyakorolja. Viszont emiatt egy hattyú „elvitele” adott esetben lopásnak minősülhet.

Ráadásul ez egy bizarr egybeesés, mert a metró területére behatoló hattyú pont akkor tette ezt meg, amikor a Buckingham-palota meghirdette a Swan Uppingot, a Temze folyón élő bütykös hattyúpopuláció éves „népszámlálását”, amely július 17-én kezdődik.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után