Kannabisz ültetvényekre keres alkalmazottat az angliai rendőrség 1

A Dél-Angliában lévő Somerset rendőrsége nem mindennapi munkára keres embert.

3067674543

A pozíció nem más, mint egy szállítói meló, ahol a randőrség által lefoglalt marihuána ültetvényeket kell összepakolni, és beszállítani a kapitányságra. A hirdetés szerint a munkavégzéshez fontos lenne, hogy az illető a nap 24 órájában és az év 365 napján elérhető legyen, továbbá ne okozzon problémát a zárt helyen és esetenként a föld alatt való munkavégzés.

A szerencsés kiválasztottnak nem csak az lenne a feladata, hogy a növényeket elszállítsa, hanem az is, hogy rendszerezze őket a rendőrségen méghozzá a megfelelő módon.

cannabis-farm-source-west-midlands-police-400px

Az állásinterjúkat október folyamán fogja a rendőrség „lezongorázni”. A pozícióért járó éves fizetés £17,763 – £18,933 lesz.

További elvárások közt megemlítették még, hogy érvényes angol jogosítvány is szükséges a munka elvégzéséhez, valamint átlagon felüli fizikum, mivel a napi teendők során gyakran kell majd hajolgatni, és cipekedni is. Nem árt továbbá, ha jól bírod a meleget, mivel a munkavégzés sokszor átlagon felüli hőmérsékletű helyiségekben zajlik majd.

A dél-angliai régió egyik fontos kitűzött célja a térségben a marihuána és más illegális kábítószerek terjesztésének visszaszorítása.

„A munka részeként ki kell menni a kannabisz ültetvények helyszínére és egy két főből álló csapat tagjaként minden növényt és termesztéshez használt eszközt beszállítani a főkapitányságra és rendszerezni.”

Nem tűnik túl bonyolult feladatnak…

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 9,700 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-somerset-34201529

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után