just eat drogfutár rendőrség

Egy „kamu” ételkiszállító sofőrt állítottak meg a rendőrök, akinél mint kiderült, több köteg pénzt és több zacskónyi kannabiszt találtak.

just eat drogfutár rendőrség

A tinédzsert, akin egy narancssárga Just Eat kabát volt amikor elfogták, és egy nagy kocka alakú narancssárga táska, amely szintén a cég nevével volt ellátva, azonnal letartóztatták és elvitték a legközelebbi rendőrkapitányságra kihallgatni.

A fővárosi rendőrség megosztott a fiatalról egy fotót, amelyen megbilincselve áll egy rendőrtiszt mellett, és amelyhez azt írták kommentben, hogy az éjszaka folyamán csíptük fülön. Megosztottak ezen kívül egy másik képet is, amelyen legalább kilenc kis zacskó látható amiben marihuána van, és ezen felül legalább 520 font készpénzben.

A hírre reagálók közt voltak, akik a rendőröket dicsérték, de voltak olyanok is akik azon mérgelődtek, hogy minek kell egy ilyen kis fogást ekkora nagy dobra verni, mondván hogy „igazán nagy dolog elfogni egy fiatal srácot, aki elad pár zacsi füvet, csak hogy tudja fizetni az albérletét ebben a roh*dt drága városban”.

De volt olyan is aki meglátta a dolgok humoros oldalát és csak annyit mondott, hogy „ti is a Just Weed-től rendeltek?”

A rendőrség elmondása szerint éjfél után látták, ahogy a 17 éves fiatalember biciklizett a Great Eastern Streeten a Shoreditch High Street felé. Felszólították, hogy álljon meg, de ő megpróbált megszökni, ekkor „azonnal őrizetbe vették”,majd hozzátették, hogy a rendőrök „erős kannabisz szagra lettek figyelmesek a srác körül”.

Ekkor megmotozták és átkutatták a holmiját is és így találtak rá a köteg pénzre, valamint a sok kis zacskóra, melyeknek tartalma elég egyértelmű volt, hogy mi lehet. Ezt követően tartóztatták le a srácot „B” osztályú kábítószer birtoklása, illetve eladásának szándéka miatt, plusz amiért megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.

„A vizsgálatok megerősítették, hogy a letartóztatott fiú nem dolgozik a Just Eat nevű cég ételkiszállító szolgálatánál, és úgy gondoljuk, hogy ezt az öltözetet csak álcának használta, hogy így tudjon kábítószert árulni.” – nyilatkozta Chris Scammell főfelügyelő az incidens kapcsán.

A letartóztatását követően a fiút őrizetbe vették, majd a nyomozás ideje alatt ideiglenesen elengedték, míg a további vizsgálatok folynak.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után