Itt, most végre minden angliai magyar megmondhatja a "frankót" 1

Múlt hét csütörtökön indították el és már több mint 500 külföldi magyar töltötte ki az Európai Alternatíva Párt rövid kérdőívét, ami azt kutatja, hogy mi a kiköltözés legfőbb oka és mi tartja vissza a külföldön munkavállalókat a hazaköltözéstől. 

_79617200_londonstreet

Rengeteg magyar él külföldön. Ahány ember, annyi történet. Sokan maguktól, sokan a külső körülmények hatására jöttek el Magyarországról. Most itt a lehetőség, hogy mindenki akár névtelenül, akár névvel felszólaljon, és véleményt nyilvánítson.

A néhány pontból álló kérdőív kitöltésének határideje Január 31. Ezt követően összegzik a válaszokat, majd Februárban publikálni fogják az eredményeket. Amennyiben még nem töltötted ki, az alábbi linken van rá lehetőséged:

ITT TALÁLOD A KÉRDÉSEKET

A válaszadás, ha úgy tetszik teljes mértékben anonim, nem kötelező egyetlen mező kitöltése sem. 

Személyesen Február 17-én találkozhatsz a Párttal első eseményük kapcsán, amely a Londoni Fórum Sándor Máriával címet viseli, és ide kattintva érhetsz el. https://www.facebook.com/events/344505902572570/

Forrás: Hunglia   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

 

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után