Ismét változott, mely országok vannak a zöld, sárga és piros listán Nagy-Britanniában 1

A nyaralni vágyók szívfájdalommal vették tudomásul, hogy újabb országok kerültek a borostyánszínű listára. Ugyanakkor néhány újabb ország felkerült a zöld listára is.

Ismét változott, mely országok vannak a zöld, sárga és piros listán Nagy-Britanniában 3

A Baleár-szigetek – amelyek között olyan népszerű üdülőhelyek is vannak, mint Ibiza, Mallorca és Menorca – ismét átkerültek a borostyánlistára, miután a koronavírus fertőzöttek száma mindössze két hét leforgása alatt megháromszorozódott Spanyolországban. A közösségi médiát elárasztották a csalódott szigetországban élők posztjai, akik közül sokan már a nyaralásukat is le kellett, hogy mondják emiatt.

Emellett a Brit Virgin-szigeteket is a borostyánlistára helyezték át. Kuba, Indonézia, Mianmar és Sierra Leone pedig a vörös listához csatlakozik a legújabb elemzések eredményeinek köszönhetően.

Van azonban némi jó hír is, Bulgária és Hong Kong ugyanis átkerül a zöld listára július 19-től. Horvátország és Tajvan amelyek közkedvelt üdülőhelyek a britek körében, szintén a zöld listára kerülnek át, ám ők egyelőre megfigyelés alatt lesznek tartva, tehát bármikor előzetes bejelentés nélkül visszakerülhetnek a sárgára.

Grant Shapps, brit közlekedési miniszter hivatalosan meg is erősítette azon országok neveit, amelyek a zöld, a vörös és a borostyán listára kerülnek át.

Azonban fontos ismét megjegyezni, hogy az szintén hivatalos megerősítésre került, hogy a mindkét oltást megkapott személyek már a sárga listás országokból is gond nélkül, vagyis karanténkötelezettség nélkül visszatérhetnek Nagy-Britanniába. Azt azonban senki ne felejtse el, hogy mindenképp érdemes megnézni, hogy az adott országban, ahova menni szeretnénk, mik a követelmények, ugyanis sok országban, főleg a Nagy-Britanniából érkezőkkel szemben (a terjedő delta variáns miatt) lehetnek extra elvárások.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után