Ismét lángok csaptak fel Londonban méghozzá több helyen is 1

A londoni tűzoltóság három nagy tűzzel is küzdött a vasárnapi nap folyamán a fővárosban, többek közt Thamesmead területén, ahol a lángoló növényzetből hatalmas füstoszlop szállt felfelé, ami kilométerekről is kiszúrható volt.

Ismét lángok csaptak fel Londonban méghozzá több helyen is 3

A londoni tűzoltóság arra kérte az embereket, hogy mondják le az összes tervezett grillezést, miközben bejelentették, hogy ismét az időjárás okozta jelentős tűzesetekhez riasztották őket.A Twitteren azt írták: „A londoni tűzoltóság számos, az időjárással összefüggő tűzesetet kezel a fővárosban. Jelentős méretű incidensekkel foglalkozunk #Enfieldben, #Hayesben és #Thamesmeadben. Éjfél és délután 5 óra között jelentősen több helyre riasztottak minket, mint egy normál 24 órás időszak alatt.”

„Kérjük, segítsenek megakadályozni a további tüzeket azzal, hogy lemondanak minden tervezett grillezést, eltávolítják a szemetet, különösen az üveget a gyepről, és a megfelelő módon dobják ki a cigarettát. Tűzoltóink és ellenőrző tisztjeink fantasztikus munkát végeznek kihívásokkal teli időjárási körülmények közepette. Az Önök együttműködése nagy segítségünkre szolgálna.”

Az egyik tűzesetről készült videón hatalmas füstfelhők szálltak fel a Temze partjától nem messze tegnap délután.

Nyolc tűzoltóautó, egy tűzoltóhajó és körülbelül 65 tűzoltó oltotta a tüzet a #Thamesmead-i Defense Close-nál. Hayesben tíz tűzoltóautó és körülbelül 70 tűzoltó foglalkozott egy fűtűzzel a Cranford Parkban. Azon a területen körülbelül öt hektárnyi fű és cserje lángolt. Ez pedig szintén hatalmas mennyiségű füstöt produkált Nyugat-Londonban. A környéken élőket felszólították az ajtók és ablakok bezárására.

Ismét lángok csaptak fel Londonban méghozzá több helyen is 4

15 tűzoltóautó és körülbelül 100 tűzoltó foglalkozott egy fűtűzzel az enfieldi Rammey Marsh-ban is, amely szintén füsttel borította be az egész környéket. Az a tűz kb. 20 hektárnyi területen terült el. Eközben a tűzoltóságok szerte az országban hasonló tűzesetekkel néztek szembe, és tegnap délután egy súlyos tűzesetet jelentettek be Surrey területén is.

Ismét lángok csaptak fel Londonban méghozzá több helyen is 5

Az elmúlt hét során számos jelentős tűzesetet jelentettek be a rekordot döntő 40°C-os hőség és a korlátozott mennyiségű csapadék miatt, ami a szakértők szerint az éghajlati válságnak köszönhető. Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után