Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 1

Sadiq Khan elmondása szerint összesen 41 ingatlan, köztük otthonok és raktárak semmisültek meg a brit fővárosban, a keddi hőhullám közepette keletkezett tüzekben, amely a londoni tűzoltóság (LFB) legmozgalmasabb napja volt a második világháború óta.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 3

Drámai légifelvételek készültek egy kelet-londoni terület otthonait a földdel egyenlővé tevő tűz pusztító következményeiről. Több család otthona teljesen megsemmisült tegnap Wenningtonban, miután tűz ütött ki nem messze a lakóépületektől, és nagyon gyorsan terjedt, és sajnálatos módon nem tudták időben megfékezni.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 4

Az ország több különböző pontján is keletkeztek tüzek az óriási hőség közepette, amely során az országos melegrekord is megdőlt a szigetoszágban és először mértek 40 C fölötti hőmérsékletet.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 5

Körülbelül 100 tűzoltó oltotta a közel 100 hektáros tüzet Wenningtonban, amely csaknem 20 házat, 12 istállót és öt autót semmisített meg.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 6

Tegnap mintegy 90 embert evakuáltak otthonukból, akik abban a tudatban kellett, hogy elhagyják házaikat, hogy lehet nem lesz hová visszamenniük.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 7

Az egyik lakó a hírek szerint árkot ásott otthona körül, hogy visszatartsa a gyorsan terjedő lángokat. A 70 éves Janet Hickey pedig hasnyálmirigyrákban szenved, és kénytelen volt otthagyni az összes rákgyógyszerét, amikor evakuálták őket – írja a BBC.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 8

A káosz ellenére a wennintoni Szent Mária és Szent Péter templom csodával határos módon sértetlen maradt, annak ellenére, hogy a körülötte lévő területen minden hamuvá vált.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 9

Összesen 16 tűzoltó szenvedett sérüléseketa tüzek oltása során, közülük kettőt kórházba szállítottak, de szerencsére nem sokkal később hazaengedték őket.

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 10

Ma reggel Sadiq Khan polgármester a Sky Newsnak nyilatkozva azt mondta: „Londonban az a kihívás, hogy sok füves terület van, sok zöld területünk van, és sok az ingatlanok közvetlen szomszédságában. Ha hosszabb ideig nem esett az eső, és a fű hihetetlenül száraz, a tüzek nagyon gyorsan lángra lobbanhatnak, és a szél miatt nagyon gyorsan terjedhetnek.”

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 11

Hatalmas pusztítást végeztek a tüzek, több, mint 40 ingatlan semmisült meg Londonban és környékén 12

A National Fire Chiefs Council (NFCC) tegnap délelőtt 11 óra óta 22 nagyobb és több száz kisebb tűzesetről szóló jelentést rögzített – jelentette a The Independent egyik tudósítója, Saphora Smith.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után