Csoportosan követte, fogdosta és szexuálisan zaklatta a nőket egy csapat férfi Anglia egyik legismertebb tengerparti strandján a legnagyobb tömegben 1

Néhány óra alatt több nőtől is bejelentés érkezett, hogy szexuálisan bántalmazta, zaklatta őket egy csoport férfi a Brighton Beachen.

Csoportosan követte, fogdosta és szexuálisan zaklatta a nőket egy csapat férfi Anglia egyik legismertebb tengerparti strandján a legnagyobb tömegben 3

A támadásokat, amelyek során lányokat követtek és fogdostak a vízben, kedden 18 óra körül jelentették a rendőrségnek amely amúgy az eddig feljegyzett legmelegebb nap volt az Egyesült Királyságban.

Amikor a rendőrök megérkeztek a strandra, azt mondták nekik, hogy már többen is jelentették a történteket és az őket ért sérelmeket és támadásokat az életmentőknek, és az összes ilyen támadást ugyanaz a férfiakból álló csoport követte el. A feltételezések szerint a támadások mind a Brighton móló és egy keleti mentőkunyhó közötti partszakaszon történtek 13:00 és 17:30 között.

A londoni Hayesből származó 32 éves férfit letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték a bejelentéseket követően. A rendőrség ara kéri azokat, akik látták, hogy mi történt, hogy segítsék a nyomozást.

Mark Taylor nyomozó azt mondta: „Ezek aggasztó jelentések, és arra buzdítunk mindenkit, aki szexuális zaklatás, helytelen vagy sértő magatartás áldozata lett aznap Brighton Beachen, hogy jelentkezzen, hogy megállapíthassuk a történtek pontos körülményeit.”

„A környék nagyon forgalmas volt abban az időben, ezért úgy gondoljuk, hogy sok ember szemtanúja lehetett annak, amit az elkövetők műveltek. Ha bárki bármilyen információval rendelkezik, legyen az bármilyen jelentéktelennek látszó is, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.”

“Hihetetlenül komolyan vesszük a szexuális zaklatásokról szóló jelentéseket, és arra bátorítjuk az embereket, hogy a lehető leghamarabb jelentsenek nekünk minden incidenst, hogy azonosíthassuk az elkövetőket, de egyúttal támogathassuk és megvédhessük az áldozatokat.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után