Inkább 1000km-t utazott egy meccs miatt, minthogy a nőjével randizzon egy pasas Angliában 1

Egy felháborodott barátnő egyszerűen képtelen volt felfogni, a barátja hogy viselkedhet így, ezért a Twitteren kért segítséget az emberektől. A kérdés úgy hangzott, normális dolog-e az, hogy a pasija inkább vonatozott több mint ezer kilométert egy harmadosztályú focimeccs miatt, miközben ő alig több, mint tíz kilométerre volt tőle.

Inkább 1000km-t utazott egy meccs miatt, minthogy a nőjével randizzon egy pasas Angliában 2

A Sash nevet viselő fiatal brit nő jó egy hete nem látta a párját, ezért izgatottan készült a randijukra. Egészen addig, amíg a srác nem közölte vele, hogy ez most mégsem fog összejönni, mert keresztül kell utaznia fél Anglián, hogy elmehessen a kedvenc csapata meccsére – írja a Daily Star.

„Most meg csodálkozik, hogy tiszta ideg vagyok” – írta Sash a Twitteren a barátjáról, akivel november 23-ra terveztek közös programot. A fickó azonban nemes egyszerűséggel lemondta a találkát, és inkább kedvenc csapata, az angol harmadosztályban focizó Charlton Athletic FC idegenbeli meccsére utazott el, ami az otthonától sok száz kilométernyire fekvő Morecambe-ben volt. Ez durván egy hat órás vonatutat jelent oda, majd hatot vissza és összesen vagy 1000 km-t.

„8 mérföldre lakom mindössze a barátomtól, és már majdnem egy hete nem láttam. Ma reggel 8 órakor indult, és vagy 330 mérföldet utazik Morecambe-be aztán meg vissza a #CAFC-ért, és azon töpreng, miért vagyok rá mérges. Szerintetek ez normális?” – írta a lány.

A férfi kommentelők gyorsan a srác segítségére siettek és olyasmiket kommenteltek a nő posztja alá, hogy a barátja egy igazi hős, és annyit tanácsoltak Sashnak, hogy legközelebb inkább kísérje el pasiját a meccsre.

„A csávó egy igazi Legenda” – írta a poszt alá az egyik kommentelő.

„A csajok / párkapcsolatok jönnek mennek az életben, de az első igazi szerelmed mindig megmarad!! Jól tette!” – írta egy másik focirajongó srác.

A Charlton és a Morecambe rangadója egyébként 2-2-es döntetlennel zárult. Bár a vendégek már 2. percben vezetést szereztek, és 27. percben két góllal vezettek, a hazaiak a 29. percben szépítettek, majd a 72. percben egyenlítettek.

Na fiúk, lányok, anyukák, apukák,mit gondoltok? Szerintetek ér ilyet csinálni? Jöhet a kommentáradat 😊 Jöjjenek a vélemények…    Forrás

Megosztás