Ilyet se látsz minden nap – beszabadult egy ló az egyik Tescoba Nagy-Britanniában, Crdiff városában 1

Az egyik walesi Tesco munkatársai némi extra munkára kényszerültek a héten – miután egy ló betévedt a közismert szupermarketbe. Az elképedt vásárlók  közül sokan gyorsan a telefonjuk után nyúltak, miközben az állat a folyosók között vándorolt.

Ilyet se látsz minden nap – beszabadult egy ló az egyik Tescoba Nagy-Britanniában, Crdiff városában 3

A felvételek egyikén az látható, ahogy a barátságos állat figyelmesen nézegeti az akciós bébiételeket és ruhákat. A videón a személyzet egyik tagja is látható, amint a ló mellett halad, és megpróbálja elvezetni.

A meglepetésvásárló a Cardiff területén lévő Pengam Greenben található Tescoba ment be nézelődni egy kicsit, azt követően, hogy kíváncsisága egy közeli mezőről odavonzotta. A The Healthy Horse Project nevű helyi állatjótékonysági szervezet önkéntesei szerencsére gyorsan a helyszínen termettek, miután jelezték nekik, hogy mi a helyzet.

Nem sokkal ezután biztonságban kivezették a lovat az üzletből, vissza a mezőre, és véget vetettek a jószág vásárlási kísérletének.

A meglepetésszerű boltlátogatásról készült felvétel hamar elterjedt a Facebookon és más közösségi oldalakon is.

Egy vásárló meg is jegyezte, hogy: „Egyáltalán hogy jutott be a boltba és mit keresett odabent, LOL. Ahogy elnézem, valószínűleg egy tusfürdőre fájt a foga.”

„Nyilvánvalóan a köhögés elleni gyógyszerek felé tarthatott, mert nem érezhette valami jól magát” – írta egy másik kommentelő.

A Tesco szóvivője pedig a következőt nyilatkozta a fura incidens kapcsán: “Csak találgatni tudjuk, hogy miért jöhetett, de nem kizárt, hogy a pónit az alacsony áraink híre csábította be.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után