Ilyet is csak Londonban látsz: kiadó egy lakás, ahol a zuhanyzó a konyhában van 1

Nemrég vált kiadóvá egy garzon (studio flat) London egyik külvárosi részén, ahol már megint egy fantasztikus építészeti megoldást csodálhatunk meg. Hely (vagy sütnivaló) hiányában valahogy a zuhanyzó a konyhába került.

Ilyet is csak Londonban látsz: kiadó egy lakás, ahol a zuhanyzó a konyhában van 3

A Gumtree weboldalán fellelhető hirdetés állítása szerint a lakás „igen magas elvárásoknak megfelelően lett felújítva”, és ennek megfelelően el is kérnének érte £850-ot havonta, a leendő albérlőtől.

A hirdetésben leírtak szerint a lakás „saját zuhanyzóval ellátott” és egy tágas, „nyitott konyhája” van, ami tulajdonképpen még csak nem is hazugság. De hát azért NA!!! Csupán azt az egy apró információ morzsát felejtik el megemlíteni, hogy a zuhanytálca közvetlenül a konyhapult mellett található.

Az egyébként a Chiswick High Road-on található kiadó ingatlanról készült képeken jól látható ez a szokatlan és egyben nem igazán megnyerő megoldás. A mosogató egyik oldalán a sütő, a másikon pedig a zuhanyzó látható.

Ilyet is csak Londonban látsz: kiadó egy lakás, ahol a zuhanyzó a konyhában van 4

Ettől eltekintve az azért meg kell hagyni, hogy a lakás egész jó helyen van, közel a nagy körforgalomhoz, és alig egy rövid sétányira a Gunnersury Station-től.

Bár aki már itt él egy ideje, az lehet már meg se lepődik az ilyesmin. Az elmúlt években hirdettek már meg egészen elképesztő szobákat és lakásokat is Angliában.

Egy hasonló ingatlant próbáltak meg kiadni tavaly a Ravenscroft Road-nál heti 95 fontért, de volt olyan is aki a nappalijában húzott fel egy tákolmányt, amibe épp befért egy ágy, vagy olyan is akadt, aki a lépcső alatti sufnit, vagy inkább Harry Potter szobát árulta nem kis összegért. Hát… Ez London! „Van itt minden kéremszépen.”

Egyébként kiadó szobákat találtok a Hunglia oldalán is.    Forrás   Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után