Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 1

Emberek százai vetkőztek le Londonban ismét, hogy 2019-ben újra, zsinórban a tizedik alkalommal ünnepeljék meg a Nadrág nélküli metrózás világnapját a tél kellős közepén. Az eseményről számos kép na meg lesifotó is készült, ezekből igyekeztünk a legjobbakat összeválogatni.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 3

A metrót igénybe vevők vicces eseményeknek lehetnek ilyenkor tanúi, ugyanis sokan nadrág nélkül utaznak a metrón. Nem kell megijedni, nem őrültek meg, legalábbis a legtöbbjük remélhetőleg nem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ez a nap a nadrág nélküli metrózás világnapja, így a bevállalósabbak és a kevésbé szégyellősek hiányos öltözetben flangálnak a metrón a hideg ellenére.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 4

Az idei eseményen a szervezők becslései szerint nagyjából 500 ember vehetett részt, akiket összesen négy nagyobb csoportra osztottak, hogy még hatékonyabban és még több emberből tudjanak fura, vicces megrőkönyödött tekinteteket és reakciókat előcsalni.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 5

Az utóbbi időszakban amúgy is sok a késés és a fennakadás a brit tömegközlekedésen, így legalább a várakozással töltött unalmas percek kicsit emlékezetesebbé válnak. Az egyébként januári eseményt sokkal egyszerűbb lenne megrendezni nyáron, amikor jobb az idő.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 6

Akkor lehet, hogy nem csak ezrek, de tízezrek is bátrabban ledobnák a ruháikat egy egész napra a metrón, és valami hihetetlenül vicces jelenséggé alakulna az egész, ami a briteket ismerve simán átterjedne az utcákra és a pubokra is.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 7

Még 2002-ben egy Improv Everywhere nevezetű csapat találta ki, és azóta a világ számos nagyvárosában elterjedtté vált a “No trousers on the tube day”. Idén, a népszerű eseményen résztvevő embereket már több, mint 60 világvárosban lehetett látni Londontól New Yorkon át egészen Pekingig.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 8

A szervezők elmondása szerint az alsóneműt nem kell levenni (tehát nem Donald kacsázásról van szó), viszont a lábaknak meztelennek kell lenniük. Végezetül a gyakorlat végrehajtása úgy tökéletes, ha mindeközben valamilyen közömbös, átlagos tevékenységet végeznek (pl.: olvasás, beszélgetés, telefonnal szöszmötölés), ezzel jelezve, hogyan viselkednének egy átlagos napon.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 9

Az évente megrendezésre kerülő rendszerint januári esemény pontos dátumát mindig decemberben szokták bejelenteni, így egyelőre nem tudhatjuk, hogy 2020-ban mikor lesz a következő, de arra mérget vehetünk, hogy meg lesz tartva.

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 10

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 11

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 12

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 13

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 14

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 15

Ilyen a Nadrág nélküli metrózás napja Angliában, képekben 16

nadrág nélküli metrózás

Megosztás