Most szert tehetsz a londoni éves bérletek nyújtotta kedvezményekre, úgy, hogy továbbra is fix havi bontásban fizetsz a bérletért, ráadásul, ha decemberben regisztrálsz, akkor a 2015-ös áron fizeted a 2016-os bérleteid árát is. Ha soknak tartod a londoni tömegközlekedés árait, de mégis rendszeresen használnod kell, ez egy hasznos tipp, amivel egy teljes havi bérlet árát meg fogod spórolni.

A-Transport-for-London-Oyster-card-being-swiped-625x360

Ha havi bérleteket szoktál vásárolni, vagy közel azonos mennyiségű pénzt költesz el havonta tömegközlekedésre, akkor a CommuterClub egy igen jó ajánlattal szolgálhat számodra. A cég elérhetővé teszi számotokra az éves bérletek által elérhető kedvezményeket, úgy hogy nincs szükség az éves bérlet megvásárlására, hanem továbbra is csak a havi bérleteket szükséges megvenni.

Úgy működik, hogy gyakorlatilag megelőlegezik az éves bérletet, amit te havi bontásban fizetsz ki 11 egyenlő részletben, amibe már a kamat is bele van kalkulálva. Ez azért jó, mert így csak 11 havi bérlet árát fizeted ki, és a 12-iket ingyen megkapod. Tehát egy teljes havi bérlet árát megspórolod.

megtakaritas

Példa:

Egy 1-4-es zónák közti éves bérlet ára £1,844. Ahelyett, hogy ezt egy összegben kellene kifizetnünk, lehetőségünk nyílik ezt az összeget 11 db egyenlő részletben kifizetni 5.6%-os éves kamat mellett. Így a 12-ik havi bérletünk gyakorlatilag ingyen van. Ezzel a megoldással £113-ot spórolunk ahhoz képest, ha 12 havi bérletet veszünk, és £261-ot a heti bérletekhez képest. Ha január előtt veszed meg, akkor ráadásul még az áremelést is megúszod, amit ha hozzáadsz az előző megtakarításhoz, akár £500 körüli összeget is megtakaríthatsz egy mozdulattal, anélkül hogy egy nagy összeget kellene kifizetned.

Kockázat sincs, ugyanis ha meggondolod magad, bármikor lemondhatod, előzetes bejelentés, vagy büntetés nélkül. Annyi csak, hogy nyílván ebben az esetben a 12-ik havi ingyen bérlet ugrik, de rosszabbul nem jársz.

A regisztrálás során a HUNGLIA kódnevet megadva az első bérlet árából további £5 kedvezmény jár mindenkinek. Regisztráció.

Kapni fogtok egy új, spéci oyster kártyát is, amivel a teljes havi bérlet árának megtakarításán felül, 33%-kal olcsóbban vehetitek a vonatjegyeket Londonban és környékén, a repülőtereket (Heathrow, Gatwick és Stansted) is belevéve. Sőt, ezen felül sok más akciót is találhattok majd, ami csak a szolgáltatást használók számára elérhető!

deal_1413822166

A szolgáltatást már ezrek használják, és a számuk gyorsan növekszik. Az elmondások alapján a regisztráció menete egyszerű és mindenkinek szimpatikus maga az elképzelés is.

Regisztrálni itt tudtok, de előtte még néhány extra infó:

  • A regisztráció során HUNGLIA kódnevet megadva az első bérlet árából plusz £5 kedvezmény jár
  • A bérletek havi kifizetését interneten keresztül is tudjátok intézni, tehát még el se kell menni megvenni őket
  • A szolgáltatás igénylésével további kedvezményekre lesztek jogosultak az Uber, a Fitness First és a Just Eat cégeknél
  • Kapni fogtok egy új, spéci oyster kártyát is, amivel a teljes havi bérlet árának megtakarításán felül, 33%-kal olcsóbban vehetitek a vonatjegyeket Londonban és környékén, a repülőtereket (Heathrow, Gatwick és Stansted) is belevéve

Reméljük, hogy hasznosnak találjátok az infót, és ha igen, továbbítsátok ezt a cikket mindenkinek, aki szerintetek hasznát veheti.

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára