Így reagálnak a londoni nők, ha a hagyományos módon hívják őket randira online társkeresők helyett 1

Ez a rövidfilm azt mutatja meg, hogy a mai fiatal nők az online alkalmazások és társkeresők elterjedésével mennyire megváltoztak, és mennyivel jobban félnek, ha valaki közeledni próbál feléjük.

landscape-1437044403-park

A kisfilm azt mutatja be, hogy egy férfi hogy boldogul a nőkkel Londonban a tradicionális ismerkedési szokások segítségével, a Tinder, a Badoo és a hasonló online alkalmazások korában. A film egy társadalmi kísérlet, mely azt próbálja bemutatni, hogy a londoni nők hogyan reagálnak, amikor egy férfi a személytelen internetes ismerkedési módok helyett, szemtől szemben próbálja randira hívni őket.

Az Offline Dating nevet viselő alkotást Samuel Abrahams készítette. A jeleneteket két és fél hét leforgása alatt vették fel különböző londoni helyszíneken, mint a London Fields vagy a Columbia Road Flower Market.

A videón látható jelenetekben a randira hívott nők reakciói eltérőek. Volt néhány, aki értékelte a hagyományos módszereket, és belement a randiba, de voltak olyanok is, akiket nem hatott meg a dolog, sőt olyan is akadt, aki nemes egyszerűséggel rávágta az ajtót.

A rendező elmondása szerint Tom Greaves (a párt kereső srácot alakító színész) volt a legjobb választás, mivel helyes, de nem túlzottan vonzó, ugyanakkor szeretni való.

Az utóbbi időben az udvarlás hagyományos formája igencsak visszafejlődött, de nem csak Londonban, hanem az egész világon. Ugyanakkor az ismert társkereső oldalak meg tele vannak csalókkal és hamis képekkel, ráadásul sokkal személytelenebb a dolog. Ti mit gondoltok az udvarlás régi és új formáiról?   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után