Az életéért küzd a súlyosan sérült fiatal, akit egy londoni hotel tetejéről kizuhanó kanapé talált el.

_86421894_86421893

Csaknem 30 méteres magasságból landolt az utcán egy ülő alkalmatosság a Wardour Street-en egy nyugat-londoni hotel előtt pénteken, súlyosan megsebesítve egy épp arra járó fiatalt. A 20-as éveiben járó srácot súlyos sérülésekkel azonnal kórházba szállították.

A jelen lévő szemtanúkat sokkolta a jelenet és sokan csak dermedten nézték a vártócsában fekvő fiút, miután a sok emelet magasból az utcára zuhanó kanapé a földet éréskor őt is eltalálta, a zsúfolt péntek reggeli csúcsforgalom közepette.

w_415

„A hotel tetőteraszáról esett ki. Képtelenség megérteni, hogy egy ekkora tárgy hogy zuhanhatott át a tető peremén. Az illető egy fiatal, öltönyös srác volt, aki csak épp arra járt. Borzasztó volt hallani, ahogy üvöltött fájdalmában.” – mesélte az egyik szemtanú, aki végignézte a sokkoló jelenetet.

A srácot súlyos arc sérülésekkel vitték kórházba. A kétszemélyes kanapé egy 5 csillagos hotel egyik luxus lakosztályának tetőteraszáról zuhant ki, ahol egy éjszaka sok embernek majd háromhavi fizetésébe kerül (£2,800). A hotel tetőteraszát bárki használhatja, aki ott szállt meg, a kanapé pedig minden bizonnyal a fenti bútorok egyike volt.

A fiúért a légi mentők jöttek ki a helyszínre, és helikopterrel szállították a sürgősségire, ahol mindent megtesznek érte, de az állapota egyelőre kritikus. A hotel szóvivője azt nyilatkozta, hogy mindenben együttműködnek a rendőrséggel, hogy kiderüljön, mi történt pontosan. A rendőrség úgy tudja, hogy a kanapé az épület mellé felállított állványzatról eshetett az utcára. A javítási és renoválási munkálatokat végző cég szóvivője szintén csak annyit mondott, hogy segítik a nyomozás menetét, amivel csak tudják.     Forrás: http://www.bbc.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” colorscheme=”light” hide_cover=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”1″ ]   – Itt Like-old oldalunkat