Holttestet találtak egy kórház mellé leparkolt kocsiban Közép-Angliában 1

Gyilkosság ügyében indult nyomozás és a rendőrség már nagy erőkkel igyekszik felgöngyölíteni az ügyet, miután egy holttestet találtak egy angliai kórház mellett leparkolt kocsiban.

Holttestet találtak egy kórház mellé leparkolt kocsiban Közép-Angliában 3

Egy 56 éves személy holttestét egy autóban rejtették el, amely a midlandsi Good Hope kórház közvetlen közelében parkolt. A West Midlands-i rendőrség jelentése szerint péntek este le is tartóztattak egy 43 éves tamworth-i férfit, akit a gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak.

A holttestet a tegnap esti órákban az NHS kórháza előtt találták meg Sutton Coldfield területén, ami Birmingham városától nem messze található. A rendőrség azonosította az 56 éves elhunyt személyt, de a nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Az autót a rendőrség elszállította a helyszínről, és most a szakértők alaposan átvizsgálják törvényszéki bizonyítékok után kutatva. A rendőrség nemrégiben azt is közölte, hogy a halál okának megállapítása céljából az igazságügyi orvosszakértők utólagos vizsgálatot végeznek a holttesten.

Az áldozat családját már értesítették a sajnálatos eseményről – erősítette meg a rendőrség egyik szóvivője.

Holttestet találtak egy kórház mellé leparkolt kocsiban Közép-Angliában 4

Arra kérik azokat a tanúkat illetve minden olyan személyt, akiknek bármilyen információja lehet az esettel kapcsolatban, hogy jelentkezzenek és haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a nyomozókkal.

Alternatív megoldásként a Crimestoppersen névtelenül is küldhetnek be infókat az eset kapcsán. A rendőrséget a nyomozás menetét segítő információval ellátó személyek adott esetben akár pénzjutalomban is részesülhetnek.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után