Külföldi magyar, kétgyermekes anyuka feldarabolt holttestét találták meg egy bőröndbe gyömöszölve Queensben 1

A rendőrség közölte, hogy a nő, akinek a holttestét egy véres táskába gyömöszölve találták meg Queensben szombaton kora reggel, az nem más mint az 51 éves Gaál Orsolya, egy házas, kétgyermekes anyuka.

Külföldi magyar, kétgyermekes anyuka feldarabolt holttestét találták meg egy bőröndbe gyömöszölve Queensben 3

A rendőrség nyomozást indított a holttest megtalálása után, amelyet két helyi lakos fedezett fel a Forest Hills-i Metropolitan Avenue egyik népszerű sétálóutcájának közelében, egy olyan utcaszakaszon, amely átvág egy helyi parkon. A rendőrök azt is elmondták, hogy a vérrel átitatott táskából származó vérnyomok vezették őket Gaál házához.

Az is kiderült azóta, hogy halott felesége telefonjáról minden bizonnyal a gyilkos hagyott egy SMS-üzenetet Orsolya G. férjének. Howard Klein ekkor még nem tudta, mit jelenthet ez az üzenet: Ti lesztek a következők!

A rendőrség csak az üzenet után durván négy órával értesítette az akkor épp Michiganben tartózkodó férjet, hogy feleségét előző éjjel meggyilkolták, feldarabolt holttestét pedig egy jégkorongozó sporttáskába gyömöszölték. A magyar származású 51 éves áldozat családját azóta védőőrizet alá helyezte New York város rendőrsége.

Külföldi magyar, kétgyermekes anyuka feldarabolt holttestét találták meg egy bőröndbe gyömöszölve Queensben 4

Amikor az áldozat éjfél körül hazajött, 13 éves fia állítólag már aludt a New York egyik elegáns kertvárosában levő házuk emeletén. A gyerek nem hallhatta, ahogy anyja hazaért, és azt sem, hogy kivel. A nyomok arra utalnak, hogy a nő maga engedte be gyilkosát, aki saját házuk alagsorában ölte meg a nőt, majd feldarabolta.

Térfigyelő kamera felvételek kerültek elő arról, hogy hajnali 4 óra körül egy táskában kivonszolta a tetemet, amit néhány órával később, 8 óra 52 perckor talált meg egy arra kocogó személy. A táskából vér folyt, a helyszínre megérkező rendőrök pedig a vérnyomokat visszakövetve jutottak el a magyar származású nő házához.

Az asszony mikrochip üzletágban dolgozó férje és nagyobb fia is megdönthetetlen alibivel rendelkeztek, és a kisebbik fiút is elengedték a nyomozók. Arra utaló jel, vagy bizonyíték egyelőre nincsen, hogy a családon belül végzett volna valaki a magyar származású nővel.

Külföldi magyar, kétgyermekes anyuka feldarabolt holttestét találták meg egy bőröndbe gyömöszölve Queensben 5

Amikor a rendőrök kihallgatták, a fiatalabbik testvér azt mondta, hogy az anyjával lakik a házban, apja és bátyja pedig elutaztak – írta a Daily News. A tinédzser hozzátette, hogy nem tudja, hol volt pontosan az anyja előző este.

Orsolya még 2021-ben járt utoljára Magyarországon, majd testvérével és családjával Horvátországban nyaraltak. Az üzleti diplomával rendelkező nő egyébként még 2004-ben Budapesten ismerkedett meg férjével, amikor az épp a magyar fővárosban dolgozott.

A rendőrség úgy véli, Orsolya szombaton éjjel szórakozni ment, valószínűleg egy férfival, de onnan még épségben hazatért. Úgy tudni, otthona pincéjében ölték meg, majd a táskában hurcolták ki a feldarabolt holttestet az utcára. Meg nem nevezett források azt állítják, hogy Orsolya azt mondta kisebbik fiának, hogy a barátaival megy el este, de valójában egy másik férfival volt.

Miután meggyilkolták, a rendőrség úgy véli, hogy a gyilkos a nő telefonjával SMS-t írt a férjének, hogy „az egész családod lesz a következő”. Szintén meg nem erősített hírforrás szerint a gyilkos egy ilyen üzenetet is hagyott a férjnek: „A feleséged néhány éve börtönbe küldött. Most visszatértem.”

A rendőrség jelenleg a térfigyelő kamerák képeinek elemzése mellett az áldozat utolsó óráit, tartózkodási helyét, kapcsolatait igyekszik felderíteni. Az ügyben letartóztatás egyelőre nem történt.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után