Három ember holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában 1

Egy “összetett” gyilkossági nyomozás vette kezdetét, miután három holttestet találtak egy ingatlanban Angliában. Egy 60 év körüli férfit és nőt, valamint egy 50 év körüli férfit találtak holtan a Spring Gardens-i Orchard House-ban, Bourne End területén, Buckinghamshire megyében a keddi nap folyamán.

Három ember holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában 3

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a rendőröket körülbelül 21:55-kor hívták ki a címre, miután rendbontásról érkeztek bejelentések. A rendőrség értesülése szerint az elhunyt személyek közül mindhárman ismerték egymást, és egy “célzott támadásnak” minősítették az esetet. A holttestek hivatalos azonosítása még folyamatban van.

Kevin Brown nyomozó ezt mondta: “A nyomozás nagyon korai szakaszában vagyunk még, és egy nagyon összetett helyzettel van dolgunk, amely célzott támadásnak tűnik.” Brown ezt követően hozzátette: „Valószínűleg még legalább néhány napig folyni fog a helyszínelés, ami minden bizonnyal hatással lesz a helyi lakosokra, ezért előre is szeretnénk megköszönni türelmüket.”

Három ember holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában 4

A legközelebbi hozzátartozókat speciálisan képzett tisztek tájékoztatták és támogatják ebben a rettentően nehéz időszakban. A rendőrség most azt kéri, hogy bárki aki 17:00 és 22:00 óra között rendbontást hallott vagy bármi gyanúsat látott az Orchard House-ban vagy Spring Gardens-ben vagy annak környékén, az mindenképpen jelentkezzen.

A helyi lakosok megdöbbenésüket fejezték ki a kedd este történtek miatt. Eve Speight a második emeleten él a férjével, néhány lakással lejjebb attól az ingatlantól, ahol a három holttestet megtalálták. A BBC-nek azt nyilatkozta, hogy férje hallotta, amint két férfi veszekedett az esti órákban.

Majd azt is elmesélte, hogy mennyire “rémisztő” volt az a pillanat, amikor a fegyveres rendőrök megérkeztek a helyszínre, miközben egy helikopter körözött a fejük felett. “Azonnal tudtuk, hogy valami gyilkosságnak kellett történnie, hogy valakit megöltek” – mondta Speight.

Három ember holttestére bukkantak egy ingatlanban Angliában 5

„Aztán jöttek, és átkutatták az egész épületet. Minden egyes szobát… Ijesztő volt, mert nem tudtuk, mi történik, senki nem mondott nekünk semmi konkrétat.”

Az Orchard House-t üzemeltető Red Kite Housing a Facebookon azt írta, hogy „megdöbbenéssel és nagy szomorúsággal erősíthetjük meg, hogy három embert találtak holtan az Orchard House-ban, a Blind Lane-en, Bourne Enden”. A cég szóvivője azt mondta: „Jelenleg a rendőrséggel együttműködünk és azon vagyunk, hogy segítsük őket a nyomozásban.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után