Eljött a Fekete Péntek (Black Friday) napja, amikor az év legnagyobb leárazásai és legjobb akciói találhatók meg az üzletekben, egész Nagy-Britannia szerte. Szinte bármelyik üzletbe bemehetünk, és biztosra lehet venni, hogy a szokásosnál olcsóbban fognak árulni bizonyos termékeket, ha nem mindent.

black-friday

Mostanra mindenki tudja a lényeget, miszerint ezen a napon (idén november 27. péntek) vannak az év legjobb ajánlatai, és legnagyobb leárazásai az országban. Az ötlet Amerikából ered, a hálaadás napja utáni első pénteket hívják Black Friday-nek és a szigetországban kb. 2010 óta vált szokássá. A legnagyobb üzletláncok ilyenkor óriási akciókat hirdetnek egész héten.

A boltok holnap a szokásosnál korábban nyitnak és tovább is maradnak nyitva, mint általában. Lesznek a készlet erejéig, vagy csak korlátozott percig, vagy óráig élő akciók. Hihetetlen méretű embertömegre kell számítani és óvatosnak kell lenni, nehogy egy utolsó akciós darabért folytatott bunyó közepén találjuk magunkat. Ezen a napon ugyanis rengeteg balhé és verekedés is ki szokott törni, mert az elszánt vásárlók bármire képesek egy-egy akciós termék utolsó darabjaiért.

2390DDC000000578-2852585-image-2_1417166434656

Az egész országban, minden városban, és szinte minden üzletben leárazások lesznek, tehát érdemes előre átgondolni, hogy miket akarunk vásárolni, mert nem lesz idő mindenre, pláne, ha hosszú a lista. Továbbá számoljuk bele a vásárlásra szánt időbe, a forgalmi dugókat, a parkolással töltött extra időt, a boltokban kígyózó sorokban való ácsorgást, és az előre be nem tervezett „Mörfi törvénye” típusú peches szitukat.

A legeslegjobb akciók az üzletekben lesznek, de végtelen leárazott termék lesz az üzletek online web áruházaiban is, így aki inkább kihagyná a tömeget, az otthonról, kényelmesen is vásárolhat. Azonban itt is lehetnek fennakadások, ugyanis a weboldalak gyakran túlterhelődnek ezen a napon a rengeteg akciókra vadászó vásárló miatt. Tavaly például a Tesco honlapját is sikerült megbénítania a lelkes vevők hadának.

black-friday-new-date-thanksgiving-ftr

Idén az előrejelzések szerint másodpercenként kb. £12,000-ot fognak elkölteni Nagy-Britanniában, ami nagyjából adhat egy képet arról, hogy mi várható, azoknak, akik még nem tapasztalták, hogy mi folyik „itt Gyöngyösön” fekete pénteken.

Ha szeretnél úgy vásárolni, hogy közben pénzt is keresel, akkor próbáld ki ezt (a regisztrációt az emailedre kapott levélben lévő linkre kattintva tudod megerősíteni).

Itt a link a legnagyobb üzletláncok fekete pénteki akcióihoz:

Ha szemfülesek és gyorsak vagytok, valamint tudjátok, hogy mit akartok, akkor szuper áron juthattok hozzá a holnapi napon. Jó vásárlást és vadászatot mindenkinek!   Forrás: http://www.mirror.co.uk/

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com