Hogyan tudsz 2017-ben 9 szabadnap kéréssel 18 nap szabira menni Nagy-Britanniában 1

Hogyan vegyünk ki 18 napot zsinórban a munkahelyünkről 2017-ben úgy, hogy mindössze 9 napot használunk fel a szabadságunkból? Ha azok táborát gazdagítjátok, akik szeretik korán megszervezni a nyaralásukat, vagy csak alig várjátok, hogy végre valahol pihenjetek kicsit, akkor muszáj tovább olvasnotok. Ugyanis, arról lesz szó, hogyan csináljatok magatoknak hosszabb szabadságokat úgy, hogy csak néhány napot vesztek ki a munkahelyeteken.

calendarbackdrop

Ha sikerül tökéletesen összehangolnotok a munkaszüneti napotokat, akkor egyszerre 18 napot is nyerhettek 9 munkaszüneti napból. Ahhoz, hogy ki tudjátok használni ezt a lehetőséget, április 18-29. között kell kivennetek a szabadságotokat, aztán a maradék napok már szépen jönnek maguktól.

A dolog pontosan úgy néz majd ki, hogy:

Nagy Péntek április 14-re esik, Húsvét pedig április 17-re. A májusi munkaszüneti nap május 1–jén van. Rengetegen vagytok olyan helyen, ahol ezeken a napokon automatikusan szabadnapot kaptok, és akkor az utolsó munkanapotok abban a hónapban április 13. lesz, és csak május 2-án mentek vissza dolgozni.

Nézzük meg egy kicsit részletesebben, miért is. Ha lebontjuk, akkor a 18 nap során lesz 3 munkaszüneti nap, hat hétvégi nap és 9 munkanap (amit ugye, nem kell a munkahelyeteken töltenetek, mert szabadságon vagytok).

Az így nyert 18 nap során akár egy kiadós nyaralást is be lehet szervezni — mondjuk Haitin vagy bárhol máshol, ahol szeretnétek/megtehetitek. Ha mindez nem lenne elég, akkor a Karácsony egy másik nagyszerű alkalom arra, hogy a legjobban kitoljátok a szabadságotokat.

Karácsony hétfőre esik, december 26. keddre, Új Év pedig az azt követő hétfőre. Ez azt jelenti, hogy ha ki tudjátok venni a december 27-től 29-ig terjedő napokat, akkor 10 napot nyerhettek zsinórban — december 23-tól január 1-ig. Reméljük, hasznos tippet tudtunk adni nektek, hiszen mindannyian keményen dolgozunk itt és megérdemlünk egy kicsivel hosszabb szabadságot. 😉

Ünnepek és munkaszüneti napok az Egyesült Királyságban 2017-ben:

  • Új Év napja: Január 1.
  • Munkaszüneti nap: Január 2.
  • Nagy Péntek: Április 14.
  • Húsvét Hétfő: Április 17.
  • Kora májusi munkaszüneti nap: Május 1.
  • Tavaszi munkaszüneti nap: Május 29.
  • Nyári munkaszüneti nap: Augusztus 28.
  • Karácsony: December 25-26.

Forrás: metro.co.uk   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után